17.04.2013
otsimise tee
62, Viljandi, Estonia

Jalakas

Jalaka-inimene on suur nõtke ja kaunis. Ta on väga meeldiv, samal ajal on aga temas ka midagi ettevaatliku. ta pole pedantne, riietub üpris lihtsalt ega suuda sageli oma vanast kampsunist loobuda. Jalakas ei ole nõudlik ega taha oma elu keerulisemaks muuta. Ta on rahulik ning tasakaalukas. Kaldub kõige venitamisele ning moraliseerimisele.
Jalaka-inimene on otsekohene, avatud ning lahke. Ta usub inimese headusse. See, mida tema kaitseb, on alati õilis ning ta usub, et leiab varem või hiljem tunnustust. Jalakas on teistest tugevam ning peab vastu ka ebaõnnestumistele. Ta oskab palju oma lähikondlaste hüvanguks korda saata, ta on eriti vastutustundeline. Oma tunnetes on ta kirglik, isegi tulikuum. Ta on võimeline kellelegi pühenduma. Kui abikaasa valik õnnestub, oskab ta luua niisuguse atmosfääri, et armastus kestab teemantpulmadeni välja.
Jalakale meeldib juhtida, ta ei talu alistumist. Ta avaldab teistele muljet ning kasutab seda ära, manipuleerides oskuslikult inimestega. Ta on võimeline tugevalt armastama, kuid nõuab samas ka palju vastu. Temasse tuleb kannatlikult suhtuda, sest ta on selle ära teeninud. Terve mõistus ning osavad käed vihjavad tema konkreetsele ning praktilisele meelele.
Tal on elav loomus ning huumorimeel, mis päästavad teda sageli süngustest. Tema elu saab olema meeldiv, ilma igasuguste suurte raputusteta, ehk niisugune, nagu ta soovib.

5 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes