10.11.2014
See on õige
73, Shannon, Ireland

see on väga õige ,sest sest oma sisemuses ma lihtsalt kogu aeg tundsin ,et need uljad ja kõike head kuulutavad ,kõigest üle olevad hõisklaused ei tähenda seda,mida neis väljaöeldakse ,need on valed ja enesepettus.

Minevik pole see,mida saab ära kaotada,mida saab eitada või et nagu seda pole olnud....kõik on olnud ja see imeline inimene nagu mina ja sina ja iga teine talletab oma käidud tee ja iga käänaku sellest endasse ja Meie sügavusest pärinevad meie kõige pärisemad teod,meile endale salajasest meie helendusehetked,mis tulevad esile üle meie enese jõu.Meile endale teadmatuna elab seal hämaras too ürgne Mina,kellest meie tsiviliseeritud Mina enam ei tea või teada ei taha;aga äkitselt ajab see enese sirgu ja tungib läbi õhukese kirme.
Ja toob alatasa välja selle mille olime tahtnud unustada,ära kaotada,olematuks teha....Kõik on olnud,...kõik -iga tegu iga ütlemine ,iga seik ,millest su elu on läbi käinud ja seda tead sa vaid ise omas hingesügavuses ,mida see sulle tähendab,...
üksnes seal,kus sa ise ennast ei tunne ja oma tegu ei tunnista või ehk meelega seda peidad võib keegi teine sulle osutada kõrvalist abi,(mitte täielikku)
tegelikult on ja jääb iga inimhing oma tegude eest vastutama ise ja iseendale aru andma mida ta teeb ja milline on ta,kui palju hingevalu ta ise oma teoga enesele teeb,kui ta valesti toimib.
Kuid teadmatuses on võimalik koguaeg eksida ja valuhoope saada,minu meelest on Elu üleüldse üks suur loterii ja õnnemäng,Ja mina ei võida kunagi.

2 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes