Tema 3: Emotiile primului examen
34, Targu Mures, Rumania

Era o zi ploioasa, o zi de luni in care nici iarba nu crestea...
Asa se facea ca o fata lenesa, iesea fugind din scara blocului pentru a da primul examen important din viata ei, capacitatea la limba si literatura romana.Ca de obicei, aceasta adormise, si era pe punctul de a intarzia, asa ca lua in graba doar ce apuca....
Strada pentru ea era ca o pista de alergare, cine o vedea...credea ca este vreun maraton ceva...
Buuun...ajunsa la locul cu pricina ( exact la timp ), se uita unde este sala in care trebuia sa-si stoarca creierii, si porni cu emotii.Ajunsa in fata salii, ea realiza ca nu are pix cu ce sa scrie, dar nu cont, poate va gasi pe cineva care sa ii imprumute ceva de scris.
Intra in sala foarte zgomotos, asezandu-se in singurul loc liber, care ii si era rezervat.Asezata, incepu` sa analizeze "vecinii" pentru a vedea daca are de la cine sa se inspire si.. realiza ca era pe un teren necunoscut si ca cei cunoscuti de ea erau parca la mii de kilometri distanta.
Sosesc subiectele, liniste totala in sala de parca era un parastas.Stia fata ceva ceva...insa toata agitatia prin care trecuse parca i-a sters toate cunostiintele.Se "inspira" ea cat putu, insa toate sursele stiau alta lectura, pe care ea n-o stia.Tot examenul se invartea, pixul il scapa, ba chiar se parea ca il arunca sperand ca va primi vreo "scrisorica" de la "camarazii" ei.
Minutele treceau, si timpul se scurgea din ce in ce mai repede insa, fata tot nu isi pierdea speranta.Acel ceva pe care il stia il trecu pe foaia de examen, nu doar o singura data...ci de doua ori.Mana parca ii zbura atunci cand scria...atatea prostii baga.Se gandi ca din acea "burtologie" pe care o baga ii va folosi la ceva, si va remdia acel gol care se instalase si care parca refuza sa plece.
La predarea foilor, supraveghetorii se uitau cam ciudat la ea.De ce?Pentru ca aproape tot examenul era galagioasa, nu avea stare si...nu scrisese aproape nimic.Acestia s-au apucat sa o acuze ca a copiat dar....cum sa copiezi ceva cand un supraveghetor statea in spatele meu ca un calau care astepta momentul potrivit sa ma striveasca.Pana la urma acestia s-au desteptat si i-au dat fetei dreptate.
Si...spre mirare, desi nu a prea stralucit, fata a luat o nota destul de maicica.Chiar ea se astepta sa pice sau sa treaca la limita, dar...se pare ca uneori burtologia are efect.






P.S:Sa nu spuneti la nimeni ca acea fata eram eu.

31 views
 
Comments
bizonul 27.04.2011

Sarut mina !
Mi-ai adus aminte de scoala ! Daca luam un 5 la lucrari eram fericit !
Foarte frumos blog !

LavYnYa LavYnYa 27.04.2011

Si eu eram fericita la unele materii de 5, mai ales la matematica :-)
O zi cat mai placuta va doresc! *HI*

simike 27.04.2011

Bravo!!! *OK* si pt.examen si pt.blog.... *ROSE*

LavYnYa LavYnYa 27.04.2011

Multumesc *HI* *ROSE*

sandy 27.04.2011

Fain !mi-a placut..felicitari pentru postare si multa bafta! *THUMBS UP* *HI*

LavYnYa LavYnYa 27.04.2011

Multumesc *HI* *ROSE*

ankame4u 27.04.2011

Las ca au trecut si alea cu bine *YES*
*KISSING* *ROSE*

LavYnYa LavYnYa 27.04.2011

Daaa si vor veni altele :D :-{}

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes