kas ir mīlestība??.. :D
34, Jelgava, Latvia

Mīlestība ir tas, kas ir istabā Ziemassvētkos, kad beidz vērt vaļā dāvanas un klausās." Bobijs - 7 gadi.


“Ja tu gribi iemācīties mīlēt labāk, tad tev jāsāk ar cilvēku, kuru tu ienīsti, " Nikija - 6 gadi.


"Nedrīkst teikt kādam, ka tu mīli un tad pārdomāt... Mīlestība nav tāpat kā izvēlēties filmu, ko skatīties." Natālija - 9 gadi.


“Mīlestība ir tad, kad meitene iesmaržojas un puisis uzliek savu skūšanās odekolonu un viņi satiekas un smaržo viens otru. ", Karl - 5 gadi.


“Mīlestība ir tad, kad tu satiecies ar kādu un atdod viņam lielāko daļu savu frī kartupeļu un neko neprasi pretī." Chrissī - 6 gadi.


“Mīlestība ir tas, kas liek tev smaidīt pat tad, kad tu esi noguris." Teri - 4 gadi.


“Mīlestība ir tad, kad mana mamma taisa kafiju manam tētim un pirms dot viņam, viņa vispirms pati pārliecinās vai tā garšo labi." Danijs - 7 gadi.


“Mana klavierkoncerta laikā es biju uz skatuves un man bija bail. Es skatījos uz visiem cilvēkiem, kas mani vēroja, un ieraudzīju savu tēti, viņš man māja un smaidīja. Viņš vienīgais to darīja. Man vairs nebija bail." Sindija - 8 gadi.


“Mīlestība ir tad, kad māmiņa redz tēti sasvīdušu ar nepatīkamu smaku, bet vienalga saka, ka viņš ir izskatīgs kā Roberts Redfords." Kris - 7 gadi.


“Mīlestība ir tad, kad tavs kucēns tev laiza seju pat tad, ja tu atstāji viņu vienu uz visu dienu." Merija Anna - 4 gadi.


“Es zinu, ka mana vecākā māsa mani mīl, jo viņa man atdod visas savas vecās drābas un viņai jāpērk sev jaunas." Laurena - 4 gadi.


“Kad tu mīli kādu, tad tavas skropstas veras vaļā un ciet un mazas zvaigznītes nāk no tevis." Karena - 7 gadi.


“Tev tiešām nevajadzētu teikt "Es Tevi mīlu", ja tu tā nedomā. Bet ja tu tā domā, tev tas ir jāsaka daudz. Cilvēki aizmirst." Džesika - 8 gadi.


"Mīlestība tevi atradīs pat tad, ja tu mēģināsi no tās slēpties. Es mēģinu no tās slēpties kopš 5 gadiem, bet meitenes tāpat mani atrod." Deivs- 8 gadi.


"Mīlestība ir pati svarīgākā lieta pasaulē, bet beisbols arī ir diezgan labs." Gregs - 8 gadi.

  

1 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes