E timpul sa tragem apa purificatoare peste cel cu nume urat mirositor aflat prin frauda in fruntea tarii!
61, Pitesti, Rumania

Treaba s-a imputit peste masura!!!! E timpul sa tragem apa purificatoare peste cel cu nume urat mirositor aflat prin frauda in fruntea tarii!
In strada a iesit poporul ; adica toate categoriille sociale si toate tipurile de temperament si caracter.
In astfel de situatie si actiunile sunt eterogene, unele mai violente chiar!
Punctul comun al tuturor insa este lehamitea, epuizarea ultimei picaturi de rabdare!
Nu mai departe de ieri, o grenada fumigena afost aruncata de catre un protestatar din cateva mii de alti protestatari taman peste gardul Casei Albe din Washington!

Deci, despre ce vorbim? Care-i noutatea?
Violente apar peste tot in lume atunci cand intreaga societate reactioneaza!

45 views
 
Comments
Conashu 26.01.2012

A zis ca "presedintii nu demisioneaza in timp de criza"!!
Vin si intreb; Da' cand? *SCRATCH* (6) @=

freemind 26.01.2012

... dupa cum decurg lucrurile, pare ca ....
Noi suntem de vina, cetatenii de rand. Rusine sa ne fie, nu muncim destul pentru alesii nostrii, suntem ca niste rame care nu vedem cu ce greutati mari se confrunta alesii nostrii, noi cetatenii de rand ne lafaim in prea mult lux si suntem mandrii de conditia noastra, nu ne uitam in ce mizerie traiesc saracii politicieni, ei saracutii ce se straduiesc sa faca legi bune pentru noi cetatenii de rand. DA, RUSINE SA NE FIE ! Noi dorim droguri, prostituate, traim in lux, dorim afaceri cu statul si multe altele. Noi cetatenii de rand nesimtiti si imbuibati cu detoate avem tupeul sa-i criticam. Nu intelegem ca ei se dedica noua. Rusine cetateanule nesimtit care ai asa tupeu ! Daca nu ai inteles ca ai gresit, RUSINE !!.....
..... de fapt asta a vrut sa ne spuna in aceasta seara ..... (6)

Conashu 20.01.2012

Nu e nimic nou sub soare.
Toate, bune si rele exista dintotdeauna.
Niciodata nu vei aboli hotia, crima, violenta, nimic dealtfel indiferent daca o sanctionezi sau nu.
Dar una e sa ai parte doar de un mega mediu infractional nesanctionat si acceptat si cu totul alta e sa sanctionezi orice derapaj de la normrel stabilite de civilizatia umana.
Nu exista garanti ca in urma schimbarii va curge doar lapte si miere.
Asta nu inseamna insa sa lasam o tumoare sa se extinda, doar pentru presupunrea ca odata extirpata, va apare alta.
daca s-ar fi procedat asa, omenirea ar fi disparut demult!

MIONEL 19.01.2012

Schimbarea ar putea fi sustinuta prin principiul democratic al egalitatii in drepturi; trebuie sa oferim si opozitiei posibilitatea de a fura si ea ceva din ce a mai ramas de furat. Caci furatul e un drept sacru la romani, drept pe care ni l-am cistigat dupa ce in decembrie ’89 i-am impuscat pe cei doi.
Anticipate? Da… Doar pentru bucuria de a avea un nou parlament la fel de lamentabil ca si precedentul? Ce alternative avem? Continuitatea are avantajul de a elimina framintarile de inceput pentru impartirea ciolanelor. Dar are si dezavantajul de a avea la conducere tot pe aceia care ii cunoastem foarte bine; iar naravul din fire n-are lecuire. Sa-i aducem pe ceilalti? Ce garantii avem? E adevarat ca s-ar putea ca printre cei noi sa fie si oameni cinstiti. Pe cind cu ceilalti ne-am lamurit….incearca sa decizi daca esti multumit cu viata pe care o duci si daca nu meriti ceva mai bun. Si daca aceia care te-au condus pina acum au facut-o cu competenta, responsabilitate si eficienta sau nu si daca nu, daca merita sa ne conduca in continuare. Incearca sa vezi daca aceia care se ofera sa-i inlocuiasca pe actualii conducatori merita incredere. Si, pina la urma, dintre doua rele alege pe cel mai mic…. Sa fie sanctionat si Basescu, daca se va dovedi ca intentia sa de aparare a democratiei, e adevarat prost materializata, se va dovedi ca dauneaza prestigiului tarii. Dar sa fie sanctionati si cei ale caror actiuni s-au dovedit daunatoare tarii si care au intirziat atita procesul de dezvoltare economica si sociala a tarii si aderarea ei la structurile europene.
Cei care au chemat minerii, care au afirmat ca proprietatea privata e un moft, care s-au opus retrocedarii bunurilor abuziv confiscate, care au cocolosit coruptia, atacind-o doar atit cit era necesar sa obtina un post de conducere. Cei care au folosit functiile oficiale pentru a-si insusi fonduri comunitare, cei care au acordat subventii enorme clientelei politice, cei care au obstructionat activitatea justitiei, cei care au atentat la independenta presei („ciocul mic“; „si ziaristii pot avea viata scurta“). Pina la urma vad ca obiectiile oficialitatilor europene privind indeplinirea conditiilor de aderare nu se refera la Basescu, ci tot la coruptie, la Legea concurentei, la independenta justitiei si la calitatea magistratilor. (In aceasta ultima problema cred ca demnitarii europeni nu au dreptate; activitatea BEC in aceste strofocari dovedesc libertate justitiei si calitatea magistratilor). Sa ne mai miram totusi ca patriotismul de Ziua Nationala a Romaniei s-a manifestat corespunzator la sarmale, fasole si tuica fiarta? Si de faptul ca multi romani considera ca tara in care traiesc nu e tara lor?
Totusi, o satisfactie mare mi-a produs-o placerea de a putea identifica in aceste zile fierbinti un mare viitor om politic, un democrat convins, un om de dialog, dialog spumos, variat, inteligent. Este vorba de Ponta. Imi amintesc cu placere prestatia lui la o emisiune televizata si raspunsurile lui. Redau din memorie: Moderatorul: „Cum comentati acuzatiile de despotism??“ Ponta: „Basescu este un om primitiv si brutal, n-are ce cauta in fruntea tarii cind are dosare penale...“. Moderatorul (intrerupindu-l cu greu): „Totusi, a vrut sa faca“. Ponta: „Basescu este un om primitiv si brutal si n-are ce cauta in fruntea tarii cind are dosare penale...“. Moderatorul: „Totusi ... Ponta: „Basescu este un om primitiv si brutal etc.etc.
Totusi nu-mi ies din cap pomenile acelea cu fasole si sarmale. Sa fi fost oare un fel de parastas pentru o democratie care a decedat inainte de a fi instalata?

Salut!

Conashu 19.01.2012

Le e frica...

DONNY 19.01.2012

Cum de nu ai voturi negative?????????

bizonul 18.01.2012

Cu actuala conducere nu poti folosii caile normale , cu TAB-ul si mitraliera au ajuns sus , tot cu ele trebuie dati jos .

magic-poet 18.01.2012

Nu traiesc in Romania...asa ca nu comentez.
Nu inseamna ca nu doresc romanilor o viata
cat mai buna. Urmaresc cu mare emotie
evenimentele din Romania !

*HI* *THUMBS UP* *DRINK* *ROSE*

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes