Adunarea zanganitilor
35, Ploiesti, Rumania

Dupa ceva discutii cu colegii si ceva ganduri ale mele , m-am decis sa scriu si eu cu toate ca nu am facut-o de mult si nici nu o fac prea des.

Ma bucur sa vad ca lumea veche ( Limpa ) inca mai e pe aici , ma rog o parte cel putin si inca mai participa la discutii , amintiri , poze s.a.m.d , eu unul as vrea sa revina atmosfera de atunci , sa fim tot mai multi care participam sub diferite forme si de ce nu sa doboram recordul ala de la megaintalnire , credeti ca se poate?

Pentru asta sunt sigur ca toti zanganiti indiferent de varsta , sex etc au anumite doleante , ar vrea sa vada cate ceva pe site , sau poate chiar sa dispara, impreuna putem incerca sa facem site-ul si mai placut utilizatorilor iar pentru asta va rog sa lasati un comentariu legat de asta , daca vreti ceva anume dar nu vreti sa faceti publica dorinta puteti sa folositi si mailul, o sa adunam toate ideile si vom vedea ce putem aplica si in ce masura ca zang-ul sa fie pe gustul tuturor (suna cam imposibil asta dar totusi incercam ).
Va rog sa ma scuzati in cazul in care observati greseli de exprimare , a fost o zi lunga pentru mine si oboseala isi spune cuvantul , insa nu v-am uitat. :D


, al dumneavoastra
Gabriel


( Nu luati in seama username-ul eram si eu mic )

78 views
 
Comments
viva 12.02.2014

*HI* *HI* *HI* Ma bucur sa aud un indemn la unitate si solidaritate din partea ta,poate se va schimba ceva in viitor...eu am intrat tarziu aici..era deja Zang,dar urmaresc cu multa placere poze si comentarii cu utilizatorii vechi,de la intruniri si imi dau seama ca era altfel...lumea era mai buna mai dornica de revedere...gustul amar ma incearca in fiecare zi cand vad ca unii procedeaza a la : in spatele usilor inchise" si te trezesti condamnat ! Oare de ce? Sistemul e de vina sau oamenii...care la randul lor formeaza sistemul? Cu mult drag pentru toti Zanganitii si pt acest blog ! VIVA! *ROSE* *DRINK* *GIVE_HEART* *YES*

Wanksta Wanksta 13.02.2014

Din moment ce unii din noi au ramas asa , putem invinge si coopta si pe restul , nu are rost sa fim rai unii cu altii pentru ca toti suntem pe acest site cam din aceleasi motive, sau daca e sa spunem unul singur e simplu SOCIALIZARE si cred ca am spus totul prin asta.
Va multumesc pentru sustinere *DRINK*

margareta 10.02.2014

doamne ajuta:)

margarelas 10.02.2014

Ar trebui sa scrii mai des asa iti vei intra in mana.
Mobilizator ceea ce doriti voi sa faceti.Am observat ca voi moderatotii sunteti tineri iar entuziasmul este specific varstei.De ceva vreme adie un aer mai optimist pe aici asa ca poate este un bun inceput.Trebuie sa o luam din aproape in aproape si trebuie sa tinem cont de faptul ca atat tinerii cat si cei de varste mature avem un loc pe acest site trebuie doar ca fiecare sa tinem cont de cei 7 ani de acasa iar pe cei mai neimblanziti sa incercam sa-i temperam si sa-i adoptam fara rautati.Cred ca termenul care ar trebui sa guverneze acest site ar fi...ARMONIE.

Wanksta Wanksta 10.02.2014

Nu sunt eu prea mare , dar de mic am tot participat si organizat diferite evenimente de la cateva la cateva sute bune de persoane, asta e unul din lucrurile care stiu sa le fac mai bine asa ca asta incerc si aici cu toate ca pana acum nu prea am facut-o virtual.Armonie totala e greu sa existe , iar unii intradevar au uitat de cei 7 ani de acasa , insa acestia nu trebuie luati in seama doar reclamati in mod direct si in functie de gravitate un avertisment sau banarea acestora cred ca e suficient ca exemplu si pentru altii.
Va multumesc pentru sustinere.

gina60 10.02.2014

Buna!
Ma bucur ca nu ai uitat pe cei de pe Limpa! Deoarece acolo m-au regasit multi prietenii care sunt si acum pe Zang! Din pacate si eu scriam pe atunci foarte multe bloguri...cei ce ma cunosc si m-au cunoscut stiu acest lucru defapt mai exista acele bloguri si acum! Nu am parasit nicodata acest site drag sufletului meu indiferent cum sa nunit se numeste si se va numi! Aci voi ramine pana ma dati afara pe usa si tot revin pe horn! *KISSED* *KISSING* *YAHOO* *LOL* *LOL* *LOL*

Wanksta Wanksta 11.02.2014

Asa si trebuie , persoanele ca dumneavoastra raman sufletul site-ului. :D

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes