Ehh,,poate multi nu vor intelege ce scriu eu aici, si asta pentru ca nu am de gand sa dau nume..oricum nu asta e ideea..insa CINE STIE, CUNOASTE!! Nu stiu care e treaba cu site-ul asta, nu stiu ce anume nu mai functioneaza de ceva timp, unde anume a disparut implicarea si legatura care se creease intre unii dintre noi..nu stiu nici eu de ce nu mai am chef, ca de altfel multi altii, sa fiu aici..multe s-au schimbat, si mi se pare ca nu in bine., si aici nu ma refer la partea tehnica a site-ului. Dar, este doar o umila parere a mea.
Insa, uite ca nu ma pot abtine de la a scrie ceva..cu toate ca de multe ori o fac si prefer sa observ tot ce se intampla, din umbra..
Revin la esenta blogului, ca deja o dau in diverse..:)))))))))))
Si ce anume ar trebui noi sa facem acum, cand unii care pleaca de pe site, fac blog de adio, ca sa ce?? Cumva ca sa mai iasa in evidenta pt ultima oara?? O plecare'' glorioasa. '',zic ei..ca deh..ce persoane importante au fost ei aici, si cum se invartea lumea in jurul lor...si cum nu aveau loc unii si altii, de aceste marete si opulente personalitati...
Nu intentionez sa defaimez sau denigrez pe nimeni, cu toate ca as fi foarte indreptatita sa o fac.Cu ceva timp in urma, am fost tinta unora de aici,din cauza unei persoane pe care la momentul respectiv, o consideram prietena... insa acum e trecut..dar de uitat, nu se uita, asta e clar!!Prietenia adevarata inseamna , pt mine cel putin, sa nu ii spui unui om doar ce vrea sa auda, ci sa ii spui si atunci cand greseste!
Ma incearca un sentiment de sila, de lehamite legat de teatrul ieftin pe care persoana asta..il face pana in asa zisa ultima clipa petrecuta aici. Nu am vazut o doza mai mare de patetism, de ridicol, de ipocrizie de tupeu., de micism uman....falsitate crasa..si multe , multe altele..adunate intr-un singur om..
Spun asta pt ca , dupa ceva timp intru pe site si peste ce dau cu privirea?? Ma izbeste un blog care troneaza, la loc de glorie..ca deh, merita!
Curiozitatea ma impinge sa ma uit peste raspunsurile la comenturile lasate, pt ca tre sa recunosc., continutul blogului il puteam intui cu ochii inchisi..:D
Stau si citesc printre randuri,,cum plang unii dupa ce, numai ei stiu.., sau poate nu.....cum altii sunt ridicati in slavi..cum se implora., nu pleca, blah blah....si brusc incep sa rad..candva , eram una din persoanele astea..si nu pupincurista, pt ca asa nu am fost vreodata! . Vroiam doar sa vad asa zisele "calitati" ale persoanei respective..din fericire, i-am dat jos masca la timp, si am avut norocul sa ii vad defectele. Si nu regret nimic . Acum nu mai regret. Regret doar ca i am acordat incredere unei persoane demne de toata mila...Si ca am crezut ca este un om bun.Timpul mi a demonstrat contrariul,,si nu numai mie...Dar, asta e viata,,avem parte si de jumatatea goala, nu doar de cea plina, ne mai luam si leapsa...Luam ce e mai bun, ne invatam lectia de viata, daca PUTEM, si mergem mai departe.
Eu mi -am invatat -o, chiar daca, am pierdut sau indepartat si alte persoane, pe care la fel, le consideram prietene,,timpul, insa si -a spus iar cuvantul! Iar nu regret, sita cerne tot,,si pana la urma, raman langa mine oamenii ce merita sa -mi fie alaturi!

Poate sunt prea transanta, prea dura, prea inflexibila, prea ticaloasa,,,asa ma veti considera unii, care veti citi acest blog. Insa, va spun, cu mana pe inima, ca e usor sa vorbesti in necunostinta de cauza.
Eu vorbesc din experienta mea, din ceea ce am trait.,din dezamagirea pe care am avut-o , eu si un alt bun prieten.
Poate va veti intreba, DE CE ACUM?? Pentru ca intr-un fel, am avut o mica rabufnire..pur si simplu mi-am adus aminte de tot., iar asta,,m-a facut sa vreau sa scriu.
PS. Nu judec pe nimeni dupa prietenii pe care si- i alege, insa , cu siguranta unii chiar nu sunt ce vor sa para, si aparentele insala!!
Lumea nu incepe cu nimeni si nu se termina cu nimeni!!

137 views
 
Comments
margarelas 26.02.2011

Da,ai avut o mica rabufnire...
Nimic nu mai este cum era,incet,incet o sa plecam poate pe rand...fiecare cand considera ca nu se mai regaseste in acest peisaj...luandu-ne sau nu la revedere,cum considera fiecare.
Seara placuta sa ai Anna mea...imi este dor de ce a fost.

26.02.2011

Da, am avut,,si nu am de ce sa ma justific in fata nimanui, asa cum nu am nevoie de aprobarea nimanui. Fiecare vb din pct lui de vedere, si experienta pe care a trait o. Cu siguranta, toti plecam la un mom dat. Sunt constienta ca nu va mai fi ce a fost odata, si in mom asta, nici nu imi mai doresc asta. Fiecare a ales,,,si sa ramana cu alegerea lui! Seara buna Marga!

S3rG3nt 26.02.2011

pff....lasa ca si Iisus a plecat dupa Pamant si nu si-a mai scris omu'blog....
bravo...originala idee...subscriu.. *THUMBS UP*

26.02.2011

da, bine zis!! si IIsus a fost IIsus!! :-) *THUMBS UP*
multam pt apreciere!! *YES*

bizonul 26.02.2011

Sărut mîna !
Eu o să mai bîntui o vreme pe aici , dar mai vizitez şi alte tărîmuri .
O duminică plăcută !

26.02.2011

da, si eu la fel.. ;-) alternam...o seara buna Alexandru! *YES* *HI*

peach 27.02.2011

Bine spus Anna!!! *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP*

27.02.2011

multumesc!! *OK*

maryus23 27.02.2011

du-te dica ,du-te dica ,du-te si s-a dus :)) =))

27.02.2011

E normal ca atunci cand nu ti mai gasesti locul undeva, sa pleci. Insa pleaca fara sa faci valuri, si pana in ultima clipa tragi comedie ieftina.. ;-) *YES* Dar cum o stim, nu s-a putut abtine.. *LOL* *LOL* *LOL*

maryus23 27.02.2011

nu o mai cauta ''prietenii'' si nu prea ii convine asta ,vrea mereu sa fie comentata,notata si laudata cel mai mult chiar si barfita ,poate isi face clun acum cu ''prietenii care pleaca cu mine de pe site '' .sincer tre sa fii prea disperat sa iti faci club '' prietenii care ma iubesc sincer .

27.02.2011

Asta e Marius..eu stiu mult mai multe despre subiectul asta... ;-) Poate ar trebui sa se trezeasca la realitate, sau poate se vor trezi ceilalti..care inca o mai considera prietena., asa cum am facut si eu!.odata si odata , ulciorul se va sparge.. :-)

TinuuViel 27.02.2011

Cu acest blog ti-ai castigat un loc aparte in sufletul meu. *GIVE_HEART* Si asta pentru ca rar se mai intalnesc oameni sinceri, care sa joace cu cartile pe fata, oameni care nu se ascund dupa masti si nu pupa in fund si cu rost si fara rost! *LOL*
Ce patetica si jenibila e lumea asta... pe cuvant... *LOL*

27.02.2011

Ehh Tina.. :-) mereu am fost asa, si asa am sa raman, ca deh,,la anii mei nu ma m-ai schimb! Nu imi pare rau, decat de faptul ca oamenii ca mine sunt f rari,,si nu prea sunt apreciati sau ''inghititi''de ceilalti..asta e, imi asum si lucru asta!! *YES*
Citind comentul tau..mi am adus aminte de ceva ce mi a zis un prieten, de curand.."ai prea multa incredere in oameni"..si asta e un defect , nu o calitate..i am raspuns ca asa e, si sunt constienta ca oamenii ca mine, sunt etichetati de ceilalti, drept"FRAIERI"...PRIETENUL mi a zis..nu, oamenii ca tine se numesc,,,oameni buni! :-) poate totusi, in viitor, am sa fiu ceva mai sceptica in ce ii priveste pe cei din jur..chiar daca mereu am tendinta sa ii judec prin prisma a ceea ce sunt eu, ca om. si sa le acord prezumtia de nevinovatie...asta insa, e o alta greseala. :D
multumesc pt coment,duminica linistita sa ai! :-{}

TinuuViel 27.02.2011

Eeei, asta fac si eu :-P Si-mi primesc eticheta de AROGANTA *LOL*
Dar mai bine arogantza de cat pupincurela *PARDON*
Duminica linistita si tie! *ROSE* *KISSING*

27.02.2011

da, asa e , dintre 2 rele, il alegem pe cel mai mic! :-) si mie mi s a intamplat sa mi se spuna aroganta, doar pt ca sunt mai distanta de obicei.. ;-)
multam! *YES* *ROSE* *KISSED*

ankame4u 27.02.2011

prieteniile se nasc aici,dar pot trece in real:)
pup tusica *GIVE_HEART* *KISSING* *ROSE*

27.02.2011

da, asa e, dar e si o continuare la ce spui tu.. :-) se nasc, aici, pot trece in viata reala,,si se pot pierde la fel de usor cum s-au nascut..
pup piticu.. :-{} :-{} :-{}

sandy 28.02.2011

Ce nu suport eu este atunci cand unii spun ca pleaca dar apoi se intorc motivand ca datorita prietenilor sa reintors si nu fac referire la vio ci in general la multi care au facut nu o singura data un blog de adio ci destul de multe bloguri sau nu stiu de cate ori si-au blocat conturile :-$ parerea mea este ca atunci cand vrei sa parasesti acest site ar fi indicat sa te gandesti foarte bine daca se merita sa ramai sau sa pleci ;-)

01.03.2011

da stiu Sandy, aceeasi parere o am si eu.. :-) te gandesti de 10 mii de ori si nu faci valuri degeaba..dar cum ziceam, unora le place teatrul ieftin.. ;-)

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes