15.08.2012
 5 zile!
59, Otopeni, Rumania

Titlul nu are legatura directa cu continutul! Este o dedicatie pentru cine stie!
Si acum povestea:
Mergeam suparat si trist pe malul marii! Atata necaz, ghinion, tradare si cate si mai cate... toate in "5 zile"! M-am uitat in sus la Dumnezeu si am cerut ajutor, sprijin si alinare! Ma-m uitat in urma si am vazut doua urme de pasi, iar la un moment det, pe nisip am vazut doar o urma de pasi!
M-am uitat din nou in sus si l-am intrebat pe Dumnezeu: De ce Doamne m-ai parasit la un moment dat, pentru ca am vazut doar o urma de pasi M-ai abandonat cand mi-era mai greu!
DUMNEZEU mi-a raspuns: Nu te-am abandonat cand ti-era mai greu, ci te-am lut in brate de aceea pe nisipul plajei ai vazut doar o urma in loc de doua!
Acum ai inteles?

152 views
 
Comments
sandy 16.08.2012

Frumos! Am mai citit ceva asemanator ,dar de fiecare data imi place *YES* *THUMBS UP*

reconstaf reconstaf 16.08.2012

Da, asa este! De fiecare data e la fel de frumos! De data asta a fost cu dedicatie! *JOKINGLY* *ROSE* *ROSE* *ROSE* *YES* *YES* *YES*

antela 15.08.2012

frumoasa povestea !

reconstaf reconstaf 16.08.2012

O poveste adevara pentru oricine! *YES* *ROSE* *ROSE* *ROSE* ;-)

lacrim 17.09.2015

dumnezeu da o sansa fiecaruia dintre noi sa ne intoarcem la el,doar ca noi muritorii de rand ne intoarcem doar atunci cand apar probleme,necazuri,boala,etc totul depinde doar de noi :) el este acolo mereu pentru noi trebuie doar sa-l vedem ... zi frumoasa :)....ai specificat ca este scrisa pentru o anumita persoana ....sper ca nu am suparat cu comentariul meu .....zi frumoasa :)

reconstaf reconstaf 01.11.2015

Dumnezeu, A fost, Este si Va fi cu noi! Noi ... neinvatam sau nu Lectia vietii! Iti doresc tie si celor dragi tie tot binele din lume! *KISSING*

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes