Regret ca nu sunt un " magic-poet"
33, Craiova, Rumania




Buna seara ! Dupa cum stiti majoritatea am 21 de ani si imi CER SCUZE ca nu pot " copilarii" ca la 50 de ani. De ce spun asta? Am atacat poetii de pe acest site si surpriza ..magicul poet , gen Regele Artur s-a suparat atat de tare incat m-a sters de la prieteni si m-a si blocat ( nu-mi vine sa cred , nici acum nu pot sa-mi revin-plang intruna de atunci!) si surpriza a scris un blog in care-mi dadea o replica.
Bunicutul meu, te anunt ca ORICE PERSOANA ARE DREPT LA REPLICA si daca ataci pe cineva lasa-l sa-si spuna punctul de vedere . Se numeste DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE( in cazul in care pana la 50 de ani nu ai invatat asta) .

Sa mai spun cate ceva si despre poeziile de care deja m-am saturat ? Vrei sa vezi de ce am atacat poetii acestui site? Pt ca majoritatea sunt barbati , trecuti de o anumita varsta , care din lipsa de anumite lucruri incep sa scrie poezii cu tenta erotica pe site-uri de socializare .

"de-ai curge, cascada in torent de vraja
peste a mea finta, vesnic doritoare -" - Pai te inteleg tataita ca FIINTA ta este vesnic doritoare dar ramane doar cu atat..dorinta este dar de unde altceva?


"
ti-as saruta, chemarile nemaivazute
un joc de balonase si dorit amor "


Inca o chestie pe care nu o inteleg , uneori confundati genul LIRIC ,cu cel EPIC si considerati ca orice text poate sa devina cu usurinta POEZIE .

Imi pare rau ca nu sufar de mine si nu am si eu user-ul pe acest site " magic-miruna" sau alte aberatii dar asta sunt si fie ca va place sau nu , tot aici raman atata timp cat nu incalc regulamentul.

M-am saturat sa citesc mereu poezii cu tenta sexuala ( erotica pardon) , decat sa va " adanciti" si sa scrieti poezii de genul mai bine va uitati la un film porno si va trece . De ce am dat negativ la blogul tau , bunicul meu drag si scump? Ti-am explicat mai sus ..intalnesc pe acest site din ce in ce mai multi libidinosi care nu stiu sa faca diferenta de varsta intre mine si ei si pe privat stau si te ling in partea dorsala iar public ataca de parca nici n-ar fi incercat la un moment dat ceva mai mult.


P.S: Libidinosi vad ca sunt si prin comentarii ,care la un moment dat se dadeau prieteni.Multumesc frumos tuturor si apreciez gestul magicului nostru poet DAR ATATA TIMP CAT EU NU MA IAU DE TINE PASTREAZA-TI DISTANTA SI NU TE MAI BAGA IN SEAMA AIUREA.


O seara buna va doresc!

76 views
 
Comments
Corina 31.07.2012

Este interesant cum nu puteti incapea unii de ceilalti. Lumea este diferita si are perceptie diferita, gandire diferita.
Poetii se adreseaza unei anumite categorii, celor carora le plac poeziile. Daca noua nu ne plac poeziile, nu inseamna ca ei nu au voie sa le scrie. Ceea ce scriu ei acolo isi asuma fiecare, insa cui nu ii plac poeziile, pur si simplu evita. Nu cred ca este atat de greu de respectat faptul ca sunt oameni carora le place sa scrie in versuri, catrene, epigrame etc si oameni carora le place sa citeasca. Ce ar trebui acum, sa nu mai scrie nimeni poezii pt sunt oamenii care nu gusta genul?!
Este pueril sa va apucati acum de critici unii la adresa altora si sa va tot replicati la nesfarsit. Nu este mai simplu sa va evitati in loc sa va atacati?!?!

arabic arabic 31.07.2012

Corina daca te uiti atenta la bloguri o sa observi ca nu eu am atacat niciun autonumit " magic-poet" , prima ! Ce am avut de comentat ,am comentat si o voi face la nesfarsit atata timp cat o sa fiu atacata. Unii nu stiu sa faca diferenta intre genul liric cu cel epic , pentru ca poeziile n-au niciun sens in loc sa fie un text normal scris e incadrat in strofe respectiv versuri. Cealalta categorie nu stie decat sa scrie poezii foarte " interesante " , incitante , cu tenta erotica , pline de amor si pasiune ceea ce mi se pare destul de penibil sa faci lucrurile astea pe un site de socializare. Iubesc poeziile ,sunt persoane pe acest site care compun poezii deosebite dar sunt si exceptii

maryus23 31.07.2012

incerc sa nu le mai dau satisfactie ,cred ca or sa aiba orgasm daca o sa fiu bannat :)) nu vreau sa imi fac nervi pt ei si sa joc prost in turneele mele mult mai importante .

magic-poet 31.07.2012

-Asta este un blog ce a stat cateva minute....autorul ce-l adulati si va face" romance cacacioase" este nimeni altul decat magic-poet.....

Asculta, mai pierde vara Temujin...de ce denaturezi intentionat adevarul ?
Blogul le numea romance cacacioase...pe cele care dau
note de 1 la 4, si nu pe doamnele si domnisoarele, care
isi vad de treaba lor pe Zang.
You are the trouble maker of this site, alaturi de marius23
si 7abiby.
Pacat ca te consideri un om respectabil, dar nu esti de fel,
Am crezut sincer in prietenia ta, dar m-am inselat.
Sunt un om de omenie, dau la pace cand vrei, daca
incetezi cu porcariile astea.
Te salut...cu respectul cuvenit...chiar daca nu il meriti...
*HI* *DRINK*

arabic arabic 31.07.2012

Domnule atata timp cat noi suntem blocati de dumneavoastra si nu avem DREPTUL DE A COMENTA BLOGURILE IN CARE NE ATACATI , cum puteti avea nesimtirea ca dumneavoastra sa comentati un blog scris de mine?

magic-poet 31.07.2012

nesimtire=jignire.
Unde sunteti dragi moderatori.
Pe Zang, parca nu sunt admise astfel de cuvinte, contravin
regulamentului, nu-i asa ?
De ce nu blocati blogul Domnisoarei 7abiby ?

arabic arabic 31.07.2012

Din acelasi motiv pentru care nu blocheaza nici blogul dumneavoastra , unde am primit destule jigniri domnule magic, de atata magie faceti asa. O seara placuta. Nu-mi permit sa intru cu un domn atat de respectabil in conflict , sunt doar o mucoasa fara minte , dumneavoastra sunteti un magic poet

Dana-Mana 31.07.2012

@Ramonuta! primul vot negativ este de la mine!

magic-poet 31.07.2012

Pentru buna ta stiinta, blogul original mi-a fost blocat.
Motivul ?
Cica era plin de jigniri la adresa dumneavoastra si a lui marius23.
L-am modificat si repostat, asa cum mi s-a cerut, stimata domnisoara Abiby !
Nu, nu esti o mucoasa, doar o rautacioasa !
Sunt un om de treaba, asa ca am sa te deblochez...
Dupa deblocare, poti sa ma ataci cum vrei !
Succes ! *ROSE* *ROSE* *ROSE* *ROSE* *ROSE*

arabic arabic 31.07.2012

se numeste 7ABIBY NU ABIBY - se citeste HABIBY . O seara placuta ,nu ma debloca -oricum putin imi pasa:)

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes