Multi ma stiu, putini ma cunosc
33, Craiova, Rumania



Buna seara tuturor ! Plecand de la blogul meu anterior, marturisesc ca am ramas surprinsa de comentariul unei persoane hulkbenner


"radem ca sa nu plangem.poate asa sunt doar eu sa aleg mereu binele in locul raului.si ce viata mai este aceea in care sa nu mai poti face haz de necaz?mai si razi din cand in cand.e chiar sanatos.pe de o parte oamenii sunt frumosi in felul lor si alta data sunt frumosi daca ii vedem noi asa. #2, 18.08.2013 - 19:57 "

Din punctul meu de vedere, putem sa facem haz de necaz doar de persoana noastra. Nimeni nu ne da dreptul sa facem " haz de necaz" de persoane, pentru ca deja acest lucru se numeste " bataie de joc" .

Orice om e frumos, in fiecare om exista ceva bun !

In urma cu 3 ani incepea calvarul pentru mine. Dupa 8 ani de baschet si vreo 2-3 de box, antrenamente zilnice, cel putin 2-3 ore pe zi, am mers sa-mi fac analizele...in momentul in care am avut rezultatele in mana mi-a fost interzis sa mai practic vreun sport. Cateva luni am dus-o in paralel si am continuat sa am antrenamente, dar sa le ascund parintilor...pana cand am ajuns la spital si am realizat ca in viata cu sanatatea nu te joci !
Suparata fiind pe tot ce se intampla in jurul meu, incercam sa ma obisnuiesc cu stilul de viata static, dar in acelasi timp aveam o ura interioara de nedescris pentru ca renuntam fara sa vreau la visul meu ... Dupa 4 luni deja aveam cu 25 sau 30 de kg mai mult ceea ce pentru mine a fost un soc..nu mancam nimic si nu faceam decat sa ma INGRAS ! Am intrat in depresie, m-am inchis in casa...am indepartat pe toata lumea , chiar si pe iubitul meu de pe atunci. Imi era rusine cu mine...am incercat chiar sa ma si omor ( dar deh n-am avut " noroc" ) . Poate m-ar fi ajutat o mana intinsa sau un umar pe care sa plang dar eram atat de dezamagita de mine , imi era atat de scarba de mine incat nu puteam sa permit cuiva " sa se faca de ras cu mine" , exact asta gandeam... La inceput nu-mi era teama de criticile celor din jur...pentru mine era suficient faptul ca EU ERAM CEL MAI MARE CRITIC AL MEU, ma infometam si nu rezolvam nimic... La un moment dat a aparut cineva in viata mea, un inger, a " existat" doar pana cand m-am pus eu pe picioare... M-a ridicat si a fugit , m-a invatat ce inseamna sa ies din nou fara sa-mi fie rusine cu mine , m-a invatat sa pot raspunde unor oameni care iti spun " dar vai ce te-ai ingrasat"..m-a invatat multe , intr-un cuvant m-a invatat din nou sa traiesc...
Mereu am spus " NU JUDECA UN OM DUPA ASPECTUL FIZIC PENTRU CA IN 5 MINUTE SE POATE SCHIMBA TOTUL" , un accident , un rezultat al unor analize....orice .
Poate lumea ma judeca desi nu stia ca erau zile intregi in care eu nu mancam nimic , erau zile intregi in care nu ieseam din casa si plangeam.... zile intregi in care refuzam sa ma privesc in oglinda , refuzam sa raspund la telefon , refuzam sa vorbesc ....imi doream doar sa FIU SINGURA.
Multumesc lui D-zeu ca lucrurile acum s-au schimbat, mi-am schimbat stilul de viata, am slabit foarte mult si incep sa devin acel om normal...
Dupa toata experienta asta, am ajuns sa vorbesc cu oameni ( pe internet) zile intregi fara sa simt nevoia sa vad o poza cu ei... vreau sa descopar sufletul.
Imi doresc din suflet sa-mi fac un alt tatuaj : NUMAI DUMNEZEU MA POATE JUDECA ,poate este un gest copilaros dar pentru mine inseamna foarte mult si de asemenea, imi doresc ca si voi sa invati sa nu mai judecati oamenii dupa aspectul fizic :)



O seara placuta va doresc !

65 views
 
Comments
sandy 19.08.2013

Ii compatimesc pe cei de care mentionezi tu ,dar oare as putea sa-i compatimesc si pe cei care traiesc sa manance ? Cand te duci la Pizza Hut si vezi un obez care baga in el ca porcul ,oare ar trebui sa il compatimesc cand vad ca se linge pe degete apoi e trist ca nu poate slabii ? 80% din cei care sufera de obezitate sunt din prostia lor ,traiesc sa manance ,nu mananca sa traiasca ,nu crezi ? Nu am acest obicei sa ma uit crucis cand vad un om obez ,stramb sau prea slab ,urit sau numai stiu cum ,apreciez caracterul omului ,nu ma uit la spectul lui fizic si nici nu ii critic pentru slabiciunea lor ,dar hai sa fim corecti ,cand ii auzi pe unii ca vor sa slabeasca ,dar nu vor sa faca nimic si isi plang de mila ,se vaita ca nu pot slabii ...pai daca mananci ca porcul ,cum sa slabesti ? Nu trebuie sa slabesti sau sa te ingrasi pentru a fi placut in fata altora ,ci pentru sanatatea ta ,nu ? Sper ca nu am fost gresit inteleasa ,dar urasc oamenii care traiesc sa manance ,pe restul chiar ii inteleg ...

-Andrei- 20.08.2013

test

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes