Care este solutia?
33, Craiova, Rumania




Salutare ! Imi fac si eu timp dupa fiecare examen sa va mai plictisesc cu ceva ! :))


De mult timp , ma tot gandesc cate femei stau cu barbatii lor din compromis si cate stau din iubire? Oare compromisul este o solutie? Sa va spun si cum am ajuns la aceasta intrebare... uitandu-ma in jurul meu vad unele persoane care desi trecuti de prima tinerete , merg pe strada tinandu-se de mana , sarutandu-se , vorbindu-si cu drag si tot de partea asta vad persoane chiar apropiate care pur si simplu au cazut de acord ca acea relatie este doar un compromis, o scapare , o salvare ,un sprijin , sperand ca la un moment dat poate relatia v-a merge . Sunt curioasa , cate v-ati casatorit cu barbatul pe care l-ati iubit cel mai mult in viata ? Cate femei au renuntat la iubirea adevarata , la barbatul pe care il iubeau mai presus de orice vazand ca relatia nu merge din diverse motive si s-au regasit sau pur si simplu au incercat sa " evadeze" , sa faca orice cu putina pentru a uita de sentimentele pentru acel barbat . Multe femei se mint ca daca se arunca intr-o alta relatie , vor da uitarii sentimentele .Analizand situatia , poate fi un inlocuitor , este altceva sa te scoata cineva in oras , sa te aduca cineva acasa , sa simti ca unei persoane chiar ii pasa te tine , vanzand toate acestea poate considera ca se vor indragostii de persoana respectiva ! Dar ce ne facem atunci cand desi iesi cu cineva esti constident ca niciodata nu o sa dai uitarii trecutul ca niciodata nu-l vei putea iubi? Ce te faci atunci cand desi esti constienta ca esti tinuta in puf , tu nu simti nimic !
De multe ori m-am pus eu in acest loc si m-am gandit cum as fi eu ....cu siguranta m-as simti ca o prostituata ....care face anumite lucruri doar pentru niste avantaje.. ( sentimente , atentie , poate chiar si financiar) - adica te sarut , dar eu nu simt nimic... Doamne, mi se pare groaznic si mi-e frica ca la un moment dat sa nu fiu pusa sa aleg calea asta ( De a nu putea uita pe cineva si de a respinge pana la un moment dat toate incercarile unui alt barbat ...iar intr-un final poate trebuie sa accepti, nu poti ramane o viata singur gandindu-te la trecut )
Nu vreau sa trec prin drama multor femei , de a fi legate de un barbat doar pentru ca au un copil , de a fi tinuta sub papucul unui barbat sau desi casatoriti sa dormim in camere diferite !

VIATA E FRUMOASA , NU CRED CA MERITA SA FACI ASTFEL DE COMPROMISURI....




74 views
 
Comments
Mister2222 24.05.2013

legatura...."sau desi casatoriti sa dormim in camere diferite" :-)

ing3ras 24.05.2013

hehehe.... Stai linistita ca nu o sa iti vina vreo"doamna" sa-ti spuna:"eu m-am casatorit cu un barbat pe care nu il iubesc,m-am casatorit pentru ca iubesc banii lui".
Nu as putea sta cu cineva pe care nu il iubesc...Mi s-a intamplat de multe ori sa ies cu cinava care avea sentimente pt mine, din mila sau alte motive dar dupa un timp iti dai seama ca daca nu exista sentimente orice chichita te enerveaza,.... N-as rezista sa stau cu cineva din interes... e moarte curata !
cum merg examenele? :D *ROSE*

arabic arabic 24.05.2013

Pai ar putea da exemplu pe altcineva daca nu vor sa recunoasca....as vrea doar sa stiu cum gandesc cu adevarat femeile... nu din interes adica pe bani ci din interes la modul ca el iti ofera atentie , iubire etc..si asta ar fi INTERESUL. Pai am dat ieri examenul ala ...de scris am scris dar nu aveam prezente. Marti aflu rezultatul si marti normal ca mai am 2 examene !:))

bizonul 24.05.2013

Sarut mina !
Eu am o alta verificare , imi pun intrebarea : mi-as da viata pentru acea persoana ?

arabic arabic 24.05.2013

Este diferenta intre a te gandii " oare mi-as da viata " ca probabil din instinc si din entuziasm spui DAAA si alta e sa poti sa faci ceva sa-i si arati ca ti-ai da viata . De exemplu cum este videoclipul asta http://www.youtube.com/watch?v=GZ8-XalNyQQ . Si nu stiu cate persoane ar face cu adevarat asta !

Mister2222 24.05.2013

In acest caz este buna o garsoniera *DRINK*

arabic arabic 24.05.2013

Nu vad legatura ,dar probabil dumneavoastra va intelegeti si este okey..

sandy 24.05.2013

Viata este frumoasa daca sti alaturi de cine sa o traiesti ,nu ?

arabic arabic 24.05.2013

Am zis ca dorm dar ...uite ca n-am adormit ! Iti poti face viata frumoasa alaturi de un om caruia nu-i porti nimic mai mult in afara de respect?

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes