Shopping CNet Romania
72, Bucharest, Rumania

Shopping Center Network Romania


Vreau sa mentionez inainte de a intra in detalii, ca aceasta oportunitate este una undeNU TREBUIE SA DAI NICI UN BAN, TOTUL E GRATIS !!

Este vorba de o firma internationala (SCNet sau Shopping Center Network), care face legatura intre 2 mari entitati:
1 - clientii (care pot fi persoane fizice sau juridice)
2 - partenerii comerciali (firmele de servicii sau produse)


http://www.scnetromania.com/mypage.php?page=0

Mecanismul sistemului este urmatorul:

SCnet va face contract cu diversi parteneri comerciali din TOATE domeniile de activitate (alimentare,statii peco,supermarketuri,magazine specializate pe diverse produse si servicii), care vor oferi un anumit discount tuturor clientilor care cumpara de la ei. De ce? Pentru ca vor fi direct interesati sa o faca, dar despre asta putin mai incolo.
Din luna noiembrie 2010 au inceput negocierile si semnarea contractelor cu firmele care doresc sa intre in sistemul SCNet. Nu vor fi foarte multe din prima zi, dar intr-un timp nu foarte lung, va fi acoperita toata tara si toate domeniile.
Sa va dau un exemplu: CORA (un supermarket mare la nivel de tara) care sa zicem ca va oferi 10% discount.
Daca tu, client (din sistemul SCNet), vei cumpara de la CORA orice produs (NU esti obligat la nimica)... sa zicem ca iei luna asta de 1000 RON.
10 % din 1000 RON inseamna 100 RON, va platii partenerul comercial firmei noastre SCNet care iti va returna tie 1% din totalul cumparaturilor tale, adik 10 RON. Tu vei plati toti banii cand cumperi, dar te vei identifica printr-un COD (un numar de ID) si cei de la CORA vor contabiliza cumparaturile tale, codul 38668 de ex, a cumparat luna asta de 1000 RON.
Cei 10% care ii ofera CORA, se vor imparti in felul urmator:
- 1 % ti se intorc tie, luna urmatoare (deci 10 RON din totalul de 1000RON)
- 1 % merg la SCNet pentru administrare si alte cele (dar daca procentul oferit de firme e mai mic de 4%, SCNet NU ia nimica)
- 2 % merg pe structura in sus .. si iti voi explica imediat despre ce e vb.
- si restu de 6 % ti se intorc tot tie, sub forma de vouchere de cumparaturi, care se vor strange intr-un cont virtual si se vor distribui sub un sistem Binar. Despre asta mai tarziu...

Sa iti explic ce e cu cei 2%
Odata inscris ca si client in SCNet, vei primi un link (pagina web sau birou virtual) cu numele tau de utilizator, pe care daca il vei da la cunostinte, ei la randul lor se pot inscrie in SCNet (NUMAI prin recomandare se poate inscrie oricine) iar acestia vor fi inscrisi in echipa ta de colaboratori, beneficiind de aceleasi avantaje, disconturi ca si tine.
Ei la randul lor vor inscrie pe altii si tot asa mai departe (bineinteles numai daca vor sa isi extinda echipa)
Avantajul e ca vei primii 0,5% pe viata, din cumparaturile tuturor persoanelor inscrise de catre tine in mod direct, sau persoanele inscrise de catre directii tai si tot asa pe 4 nivele in jos...si crede-ma aici se vor invarti bani ff frumosi.
Exemplu:
Tu personal inscrii intr-o saptamana 10 persoane, iar toti inscrisii tai iti vor urma exemplul in urmatoarele 3 saptamani, asta insemnand ca la sfarsitul celor 4 saptamani in echipa ta de colaboratori pe patru nivele vor fi spatamana 1=10 persoane, saptamana 2 = 100 persoane, saptamana 3 = 1000 persoane, saptamana 4 = 10000 persoane... si incep cumparaturile...
In medie 1 persoana pe luna cheltuie aprox. 500 Ron doar pe strictul necesar, cumparaturile de zi cu zi (mancare,combustibil...eventual haine dar aici deja vb de sume mai mari decat 500 Ron in total si inca nu am vb de un televizor, o mobila si alte produse care le mai achizitionam ocazional)
Aceste 10000 de persoane in luna X cheltuie 500 Ron / persoana = 5000000 Ron
Pentru faptul ca aceste cumparaturi s-au facut datorita tie, prin persoanele inscrise si structura ta din SCNet, vei primii cele 0,5% din cumparaturile totale facute prin sistemul SCNet de catre structura ta, asta insemnand 25000 Ron...NU NU ESTE O GRESEALA DE TIPAR....fa si tu calculul.
De mentionat este ca cei 0.5% NU ii vei lua de la prietenii tai, acei bani sunt platiti de firmele partenere din sistemul SCNet unde ne facem cumparaturile.
In concluzie 0.5 % pe 4 nivele, inseamna exact cei 2% de care iti ziceam ca merg pe structura in sus.

Cum se face contabilizarea cumparaturilor:
Fiecare client, are un ID (ex:
030211) prin care e identificat in sistemul SCNet.
Cand mergi la un magazin sau firma partenera sa cumperi ceva, vei avea si un CARD primit de la SCNet cu care te vei indentifica, sau la magazinele mici care nu vor avea POS-uri adica aceste aparate care citesc acele carduri, te vor nota pe un caiet (ID-ul si suma cumparaturilor din ziua X), ulterior urmand ca sa introduca datele in pagina personala a fiecarui magazin.
La sfarsit de luna, SCNet emite factura tuturor magazinelor cu valoarea discountului oferit in functie de cumparaturi.
SCNet primeste banii si ii distribuie (1% cumparatorilor, 1% ii ramane, 2% pe structura in SUS si restul, tot cumparatorilor sub forma de vouchere)
... Si in fiecare luna, totul se reia :)

Avantajele inscrerii in SCNet:

- inscrierea este GRATUITA, atat pentru clienti cat si pt partenerii comerciali
- primesti 1% din cumparaturile tale personale + 2% de pe cele ale celor de pe structura
- castigi si de pe pozitiile care se sting cat si de pe sistemul de cariera.. + alte premii, excursii, cadouri...etc.
- pana la urma se va inscrie (aproape) TOATA Romania. Avantajul tau, ca ai ocazia sa fi un deschizator de drum
- NU ai nimic de pierdut, NUMAI de castigat

Despre Partnerii Comerciali:

Partenerii comerciali, vor fi din TOATE domeniile de activitate, incepand cu cele prioritare si uzuale (alimentatie, farmacii, utilitati) si continuand cu orice alt domeniu: imbracaminte, incaltaminte, cosmetice, bijuterii, diverse servicii, telefonie mobila, fixa, internet, combustibil, etc.
In cele din urma TOATE domeniile vor fi acoperite de parteneri comerciali.
DAR, nu se vor inscrie TOATE firmele din TOATE domeniile de activitate, pentru a se pastra concurenta care e foarte benefica pentru noi, cumparatorii.
Astfel, se vor inscrie MAXIM 10-15 % dintr-un domeniu de activitate dintr-o zona.
De ex, daca la tine in cartier sunt 10 farmacii, se vor inscrie vreo 2 sau max 3 ... pozitionate in zone strategice, sa nu fie una langa alta.
TOTI partenerii comerciali vor fi alesi cu grija, sa fie firme de calitate, cu produse/servici de calitate, preturi bune si sa fie multumiti clienti de ele.
Avantajele daca cunosti patroni de firme sau ai tangenta cu firme mai mici sau ma mari:
- daca tu inscrii o firma sau cu ajutorul tau se ajunge la un patron de la o firma si se va inscrie, patronul pe langa ca va inscrie firma, se va inscrie si el ca si client, iar el la randul lui va inscrie toti angajatii, partenerii, etc.. bineinteles toti vor fi in ehipa ta.
- pe langa asta vei avea un anume procent si din tot rulajul care il face acel magazin cu clientii lui, NU doar cei inscrisi de tine, ci ORICARE din Romania.

Sa luam un alt exemplu:

- vei inscrie 20 persoane (dar orice persoana fara prea mult stres ar putea inscrie 50-100 pers)
- din cei 20 inscrisi. sa presupunem ca nu toti iti vor urma exemplul, nu se implica atat de mult...si vor inscrie fiecare doar cate 5 persoane...asta inseamna deja 100 persoane ...
- daca si acestia vor inscrie la randul lor cate 5...deja sunt 500 persoane...
- daca si acestia vor inscrie la randul lor cate 5...deja vorbim de 2500 persoane...
In concluzie, pe cele 4 nivele vei avea 2500 persoane...fara prea mult efort, o structura semnificativa
Sa presupunem acum...ca fiecare dintre cei 2500 vor cheltui lunar cate 200 RON...desi unii isi vor lua o mobila sau un LCD...deja sunt cateva zeci de milioane...sau si daca nu vor abuza, pentru cumparaturile de zi cu zi, lunar deja se duc cateva milioane bune...
Deci 2500 oameni x 200 RON = 500.000 RON, rulaju lunar.
Daca tu vei avea 0.5 % din acestia, inseamna ca vei avea un castig lunar de pe structura de: 2500 RON.
Si astea sunt calcule destul de reduse.. dar gandeste-te daca de exemplu tu inscrii 50 persoane si fiecare inscrie cate 10-20 ... sau chiar 50 ...
Fa si tu calculele pentru tine...joaca-te putin cu idea si cu numerele...
Gandeste-te ca aceste castiguri sunt doar din cei 2%...castiguri mari o sa vina si din voucherele de cumparaturi care se genereaza in sistemul Binar...

Vor incepe seminarii si prezentari in tara...acolo vei putea merge si tu impreuna cu invitatii tai sau iti poti trimite prietenii din alte zone sa vada oportunitatea, sa se inscrie sa devina un colaborator de al tau.

Informatii suplimentare gasesti si pe pagina web de mai jos, unde te poti si inregistra.


http://www.scnetromania.com/paphjan

La fel vei avea si tu un link personal prin care sa inregistrezi si tu pe altii...

Pentru orice intrebari, nu ezita sa ma contactezi...vezi pagina de contact de pe site


Esti binevenit in echipa SCNet...

Kontakt:

János Papp Hegedűs

Skype: paphjan

Email: paphjan@gmail.com

1 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes