The Last Day On TOP.MK ...
27, Skopje, Macedonia

Hi !

Денеска како што знаете е 26 Мај :)
На овој ден пред точно години го направив овој профил :)
Денеска ќе го блокирам :)

Don't worry - Ова не е блог во стилот '' неее немој душо срце бел џигер врати се не заминувај '' - поминаа тие денови кога имаше такви блогови и блокирање на 5 минути ..

Ова сега е вистинското .. Конечно му велам bye bye на ТОП.мк.. Порано не верував дека некогаш би можела да го направам ова , да се блокирам .. Велев дека ТОП е дел од мојот живот дека неможам да живеам без него и сите прекрасни личности овде ..

Порано .......

Но веќе НЕ .. Сфатив дека ТОП беше само една страна која ме доближи до едни вистински пријателства .. кои ќе останат длабоко во срцево .. Оние , моите пријатели си отидоа без да нечујно .. како крадци во ноќта .. Ги нема , заминаа ..

Имам една претпоставка .. Зошто сите си отидоа .. Порано кога со никого се немаш видено нешто те тера да седиш со часови и да се допишуваш со него а сега кога сите се исповидоа не е интересно , имаш број од него и готово ..

Инаку сега ..

Вчера се запознавме , денес се сакаме и сме BFF и сестри и браќа и што уште ..
Ха, ма да ... А задутре се нејќеме ..

Порано ТОП беше виртуелен свет а Сега ја ставам придавката ''лажен'' , не само заради извештачените лица туку и поради самата страна ..

Гледам има се повеќе корисници од Албанска националност На Македонскиот сајт .. :)

Блоговите се за никаде ( тук таму ако се најде некој нормален ) ..

Инаку и благодарам на странава на која најдов толку искрени лица кои ме прифатија и со кои се дружев .. Но , убавото кратко трае .. :)

Ви посакувам се најубаво во животот ..

Bik4e , 26 . 05 . 2010

588 views
 
Comments
swadokkk 26.05.2010

mene me imate do 16.06.2010 togas pram 2 god i se blokiram dosda bese i od mene zanci zadovolen sum sum zapoznal mn drugari i drugarkii imaj i ti ubav zivott milooo

bik4e bik4e 26.05.2010

Фала ти Сладок ;-)

*HI* *HI* *HI*

VOCKO 26.05.2010

Лажен е,тоа е голема вистина,но кога ќе се создадат вистински пријатели лагата заминува,а лажните се откриваат и сами заминуваат....инаку секој има право да се дружи,националноста не е важна,само треба да се свесни дека не ги разбираме.
И јас ти посакувам се најубаво во животот........
*BYE*
*HI*

bik4e bik4e 26.05.2010

Се сложувам ;-)

Ljubisa20 26.05.2010

јас пред 11 дена наполнив 2 години овде порано не станував од топ.мк посебно кога се играше Избериме играта закон игра беше сега дојденците односно албанците не ми сметаат мене имам и албанци пријатели но тие во голема мера со нивните без врска коментари ја унистија странава за жал модераторите не си ја вршеа својата работа се со цел само да се добие на бројност на корисници кои сега еден по еден ги блокираат своите профили....тоа е тоа живот мило ми беше да се дружам со тие што се дружев запознав добри пријатели ама и јас размислувам да го блокирам профилот и тоа многу сериозно го размислувам тоа.....

bik4e bik4e 26.05.2010

Се сложувам Љубиша :-)

Поздрав *HI*

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes