ГЕЙ ИЛИ НЕ?..
35, Arezzo, Italy

Не бих се отказал да съм мъж, за да стана жена - обаче жените определено си имат доста предимства на този свят. Освен че се измъкват с една усмивка от полицая, който ги е спрял да ги глобява, те могат да си се държат за ръчичка, да се прегръщат, а когато са се напили, и да се целуват с приятелките си, и никой няма да ги погледне накриво. Мъжете не могат да си позволят това, ако не искат да бъдат обявени за гейове.
Сега, няма нищо лошо да си открито гей. Но ако не си, има доста ситуации, които би искал да избегнеш, за да не те оприличават на такъв. Сортирал съм ги с помощта на един мой познат блогър.

Под чадъра
Вън вали като из ведро, а ти и твоят приятел имате общо само един чадър. ОК ли е да се мушнете двамата под него?
Присъдата: Гей
Колкото и да вали, ако ще да е дъжд, сняг или град, ако ще да идва урагана Катрина, не е нормално двамцата да се гушкате под чадъра. Единият да бъде мъж и да се понамокри малко.

Целувки по бузите
Влязъл си в ориент-бар Сарай и гледаш, че арабите се целуват един друг по бузите. Или си във Франция и опа - френските мъже също се целуват един друг за здрасти и за чао. Да започнеш ли да целуваш и ти приятелите си наред?
Присъдата: Зависи
Ако си на място, където културата и обществото го изискват, ок е да целуваш мъже. Но като се върнеш в нормалните си среди, не пренасяй този обичай. Гейско е.

Под душа
Двама мъже заедно под душа?
Присъдата: Гей
Освен ако във фитнес-клуба ти има само един душ и с приятеля ти много бързате, не си представям друга ситуация, където би ти се наложило да си с друг мъж под душа (в казарма вече не се ходи). Щом не ти се налага, значи го правиш за удоволствие - случайно да си гей?

Мазане с крем за слънце
С приятеля ти сте на плажа и трябва някой да ти намаже гърба - гейско ли е да го помолиш?
Присъдата: Не
С рака на кожата шега не бива. Но все пак, за да не изглежда много гейско - недей да лежиш по корем, докато той те маже, а стой прав. И ползвайте спрей, а не крем.

Гледане на порно
Няколко мъже гледат заедно порно - гейско ли е?
Присъдата: Не
Обаче: гледай в екрана, а не между краката на приятеля си. И дано порното е с мъже и жени, а не гей-порно ;-)

Спане в едно легло
По време на пътуване, или на купон се налага да останеш да преспиш - но пода е твърд, диван няма, а в леглото вече има един мъж - гейско?
Присъдата: Не
Но при определени условия - без да се гушкаш с него. И гръб към гръб. И ако се обърнете посред нощ, така че единият да гледа към другия, заемайки поза "лъжички", то който е вътрешната, по-малка лъжичка, се обявява за гей.

Прегръдка
Двама мъже се прегръщат, когато се срещат или разделят - гейско?
Присъдата: Не
Но прегръдката да бъде мъжка - тоест да следва тези три стъпки:
1. Ръкостискане, така че външната страна на дланта ти да сочи към гърдите му (и неговата - към твоите) 2. Доближавате раменете, така че да се допират, като стиснатите ръце остават между телата ви
3. Лявата ръка потупва дясното му рамо 2-3 пъти (и неговата - твоето)
И да трае 2-3 секунди. По-дълга продължителност, или нарушение на горните правила се допускат само когато приятелят ти заминава надалеко за дълго, влиза в затвора, или се жени. Всъщност, тези три неща са почти едно и също.

25 views
 
Comments
missangel 05.10.2009

emi taka..jenite mojem i da delim edno leglo i 4adur i da se majem s plajno maslo i da se celuvame i pregru6tame;))a i da me pomislqt za lezbiika nqma da se obidq *LOL* :-[

KaLpa3anKa 05.10.2009

:D :D :D mn interesno, kakto vinagi ;)

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes