Stepo's blog

Stepo
43, Loznica, Serbia

02.00h, ponedeljak na utorak, sam u sobi-nervozno lupkam prstima po tastaturi, pitam se da nije kasno?
Nervozno gledam po sobi trazeci objasnjenje za sve. Ko se to igra sa nasim mozgovima, ko je to mnogo pametniji smislio ovu nasu veliku-malu igricu: surfovanja? Kada cu se probuditi ujutro? da li cu biti sposoban za bilo sta sem da onako neumiven pogledam svoju postu ponovo i odgovorim prijateljima na poruke? Da pa sutra je utorak setih se napokon-sutra je novi radni dan, prva smena -bice ribanja kod sefa ujutro za kasnjenje. Eh prosecni Srbine-ubice te tvoji proseci: primanja, devojke, zene, kola, stan,…


Kada je jedan nas korisnik ( korisnik ovoga sajta ) shvatio da na ovom sajtu postoji jos osoba koje ne zele nikada da odrastu, pokusao je da se preobrati u Petra Pana i da nesto prelepo i iskreno napise Aniti. Sve to je uradjeno zbog njenog komentara, koji glasi:


Ja ustvari ne čekam princa na belom konju,on je samo princ,tako prizeman i savrseno lep i zgodan...Ja čekam jednog Petra Pana sa kojim ću moći da letim u visine,da živim u Nedodjiji,sa kojim ću moći da zauvek budem dete,da nikad ne odrastem :)...........pismo koje je dobila glasilo je:

... Draga Anita kod…


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes