Kisovito oktobarsko jutro!!!
43, Loznica, Serbia

02.00h, ponedeljak na utorak, sam u sobi-nervozno lupkam prstima po tastaturi, pitam se da nije kasno?
Nervozno gledam po sobi trazeci objasnjenje za sve. Ko se to igra sa nasim mozgovima, ko je to mnogo pametniji smislio ovu nasu veliku-malu igricu: surfovanja? Kada cu se probuditi ujutro? da li cu biti sposoban za bilo sta sem da onako neumiven pogledam svoju postu ponovo i odgovorim prijateljima na poruke? Da pa sutra je utorak setih se napokon-sutra je novi radni dan, prva smena -bice ribanja kod sefa ujutro za kasnjenje. Eh prosecni Srbine-ubice te tvoji proseci: primanja, devojke, zene, kola, stan, ljubavnice, hrana...sve iznad i ispod proseka, a prosek nikakav!!! Pa da ja moram ostati jos malo ulogovan-cekam odgovor, ne ja ne smem zaspati sutra je drugacije ako vidim...Znate cekam odgovor od jedne veoma, veoma pa opet veoma na kvadrat tete :-) A moja devojka, zena , ljubavnica sta ako sazna da jos ne spavam, sta ako me zatekne za racunarom? Ima li oprosta? Ne: nema ga-znam , imam preko 200 prijateljica kako joj to objasniti? Ma da li je varam sa njima-ne znam ih- sem ovako, preko dugmica na tastaturi i misa!!! SPAVAJTE MOLIM VAS, A JA CU SE SA SVOJIM KOMPOM VEC NEKAKO SNACI :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

30 views
 
Comments
zebrica 16.11.2010

Ja sam mislila da je ljubavnica, statusni simbol. U Srbiji se svakoj dzudzi ljubavnica podrazuma... pa makar nemali ni zenu ni devojku.....E moj srbine....mlatis praznu slamu sa 200 "drugarica" do pola noci umesto da se ponasas racionalno i prema sebi, sefu, drustvu pa izaberes sebi jednu Zvoncicu a ostalo posaljes na ignore. Sto sebi a toliko godina dozvoljavas ribanje kod sefa?

Stepo Stepo 27.11.2010

Hahaha...tek sada sam procitao tvoj komentar, ocito je da nisi razumela moj blog-napisan je bas kontradiktorno od onoga sto ja ocekujem i kakva su moja razmisljanja. Pa naravno da je ono sto si napisala realnije i postenije raditi u prvu ruku. Ja sam samo hteo onako izokola da opomenem kako ne treba...P.S. Danas je zaista tesko pronaci iskrenu i pravu Zvoncicu... voleo bih da procitas moj blog koji sam posvetio jednoj Aniti : Pismo Petra Pana...mozda ti se svidi bar iskrenost...

vesna48 29.10.2010

iskreno,realno...........ma lijepo

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes