CUIDAdO's blog

CUIDAdO
39, Pärnu, Estonia

30.03.2010

Suur joogine mootorrattur suure Harley tattooga käel on rallil, ta kõnnib Kawasakiga sõitja juurde, koputab talle õlale ja küsib: " Kes teeb parimaid mootorrattaid?"
Kawasaki sõitja vastab: " Harley... sir." , siis kõnnib joogine mootorrattur edasi Honda sõitja juurde, pigistab õlga ja küsib: " Kes teeb parimaid mootorrattaid?"
Honda tüüp nutt kurgus vastab: " Harley muidugi."

Nüüd suundub Harley mees Ducati sõitja juurde ja karjub talle näkku: "Kes teeb parimaid mootorrattaid?"
Ducati sõitja lükkab Harley mehe pikale ja lööb talle kõhtu ja siis ka hambad välja,
Harley mees võtab kuidagi jalad alla ja ütleb Ducati sõitjale: " Sa ei pea kohe nii…


Käesolevat artiklit ajendas kirjutama tõdemus, kui vähe räägitakse toidu mõjust ajubiokeemiale. Ju siis alahinnatakse toitumise osatähtsust selles valdkonnas, mis on aga täiesti arusaamatu, sest toiduga oskuslikult kombineerides on võimalik oma energiataset päeva läbilõikes täielikult kontrollida ja samaaegselt põletada keharasvu! Järgnev informatsioon ei ole huvitav teooria, vaid on minu praktikas kinnitust leidnud tõsiasi.

Sellest, kui hästi/halvasti me sööme, sõltub kogu meie organismi talitlus. Kui me hommikul ärkame, siis ootab meid tegutsemine ja et olla nii öelda löögihoos, peame oma kehaga (ajuga) koostööd tegema, andes talle selleks vajalikku toormaterjali (loe: toitu).

Meie organism toodab teatud keemilisi ühendeid, niinimetatud neuromediaatoreid, milliste ülesandeks on osaleda…


+20 kreeklased panevad kampsunid selga

+15 havailased lülitavad kütte sisse (kellel on)

+10 ameeriklased värisevad. Venelased istutavad kurke

0 Ameerikas külmub vesi. Venemaal vesi pakseneb

-5 prantsuse autod ei käivitu

-10 planeerite puhkust Sharm el Sheikis

-15 kass ronib voodisse. Norralased panevad kampsunid selga

-17 New Yorki majaomanikud lülitavad kütte sisse. Venelastel viimane piknik

-20 Ameerika autod ei kävitu. Alaskal pannakse T- särgid selga

-25 Saksa autod ei käivitu. Havailased on välja surnud

-30 poliitikud hakkavad rääkima kodututest. Kass poeb teie pidžaamasse

-35 Liiga külm, et mõelda. Jaapani autod ei käivitu

-40 planeerite kahenädalast vanniskäiku. Rootsi autod ei käivitu


Arutluspunktid olid alljärgnevad. Mis on Bellatriksilt tulnud grupi kavatsused selle Päikesesüsteemi suhtes? Teiseks, milline on järelduslik tähendus planeedi arengule, kui teised kaks tsivilisatsiooni(dinoidid ja reptoidid) otsustaksid hävitada eelvaalalised? Kolmandaks, kui teised tsivilisatsioonid oslevad selles vandenõus, kuidas peaksid eelvaalalised reageerima sellele probleemile? Kas vaalalistele antakse ingellik luba läbi viia suurem ennetus-äkkrünnak, kui tõekspidamised vastavad tõele? Vaimne Hierarhia rääkis eelvaalalistele, et kõik need punktid on tõesed. Järelikult oli olemas veel küllalt aega ennetus-äkkrünnaku ettevalmistamiseks, kuna mõjukas osa dinoid-ja reptoid-tsivilisatsioonist on vastu kiirele äkkrünnakule eelvaalaliste vastu.
Pärast veel ühte kümmet tuhandet aastat järjestikulisi suuri kõnekoosolekuid Maa dinoid/reptoid juhatuse passiivse seisundi arutamiseks, olid dinoidgrupp Orionilt…


Päikesesüsteemi ajalugu, alates mitteinimtsivilisatsioonist:

Ligikaudu 35 miljonit aastat tagasi otsustasid meie Päikesesüsteemi Aja Isandad ja Vaimne Hierarhia luua eeterlik eluvorm tegutsema hooldusliigina Maa ning ümbritseva Päikesesüsteemi jaoks. See inglitaoline eluvorm pidi tegutsema vahepealsena, kuni füüsilisemalt arenenud tundlikkusega primaadi evolutsioonilise ilmumiseni, kes siis oleks planeet Maa maapeal-baseeruv hooldaja. Tõepoolest, järgneva 8 miljoni aasta kestel arenes Maal primaadil-baseeruv eluvorm, kes ühel päeval võis asendada ajutise, eeterliku tsivilisatsiooni, mille oli loonud Vaimne Hierarhia.
Füüsiline elu algse, jumaliku plaani meie planeedile eostas Looja väga suures mitmekesisuses ja selle viisid täide Aja Isandad. Liiatigi kutsuti see mitmekesisus ellu niiviisi, et enam kui üks Maa…





Väike johnny oli 7 aastat vana ning nagu kõik selleealised poisid,
uudishimulik. Teiste poiste suust oli ta kuulnud üpriski palju juttu
flirtimisest ning nüüd ta mõtles endamisi, et mis see on ja kuidas seda
tehakse. Ühel ilusal pääval läks ta selle küsimusega ema juurde, kes sattus
kergelt segadusse. Selle asemel, et johnnyle kõik ilusti ärä seletada,
soovitas ta poisil õhtul kardinate taha peitu pugeda ning vaadata, mida
teevad poisi vanem õde ja tolle boyfriend. Johnny tegigi nii ja järgmisel
hommikul rääkis emale, mida ta oli näinud.



Õde ja…


Karu oli hoolimatu, lampjalgne ja räpane. Samas aga ei olnud metsas temast heasüdamlikumat looma. Aga teised märkasid vaid tema välimust, mille peale karu väga solvus. Ta püüdis teisi loomi ja peksis neid jalgadega. Sellepärast ülejäänud teda ei armastanudki. Ehkki ta oli väga heasüdamlik. Armastas julmi nalju. Nende naljade eest hakkasid loomad teda veel rohkem vihkama ja peksid. Jah, raske on ilmas elada headel ja lõbusatel.

Hunt oli ka hoolimatu ja julm. Ja räpane. Lisaks veel väga kuri ja julm. Aga loomad ei vihanud teda ja ei peksnud. Sellepärast, et Hunt suri juba varases nooruses. Sest, et Karu sündis enne…


:)


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes