Unustatud ajalugu.. osa II
39, Pärnu, Estonia

Arutluspunktid olid alljärgnevad. Mis on Bellatriksilt tulnud grupi kavatsused selle Päikesesüsteemi suhtes? Teiseks, milline on järelduslik tähendus planeedi arengule, kui teised kaks tsivilisatsiooni(dinoidid ja reptoidid) otsustaksid hävitada eelvaalalised? Kolmandaks, kui teised tsivilisatsioonid oslevad selles vandenõus, kuidas peaksid eelvaalalised reageerima sellele probleemile? Kas vaalalistele antakse ingellik luba läbi viia suurem ennetus-äkkrünnak, kui tõekspidamised vastavad tõele? Vaimne Hierarhia rääkis eelvaalalistele, et kõik need punktid on tõesed. Järelikult oli olemas veel küllalt aega ennetus-äkkrünnaku ettevalmistamiseks, kuna mõjukas osa dinoid-ja reptoid-tsivilisatsioonist on vastu kiirele äkkrünnakule eelvaalaliste vastu.
Pärast veel ühte kümmet tuhandet aastat järjestikulisi suuri kõnekoosolekuid Maa dinoid/reptoid juhatuse passiivse seisundi arutamiseks, olid dinoidgrupp Orionilt lõpuks võimeline veenma maalemääratud dinoidgruppi välja töötama moodus eelvaalaliste hävitamiseks. Dinoidgrupp Orionilt, peamiselt Bellatriksilt ja tähtedelt, mis moodustavad Orioni vöö, oli avastanud strateegia, mis lõpetaks edukalt eelvaalaliste tsivilisatsiooni. Meetod, mille kasuks otsustati, seisnes psühholoogilise relvastuse edasijõudnud vormi rakendamises. See seade põhjustakskõigi eelvaalaliste kohese surma suhteliselt lühikese ajavahemiku vältel, kuid jätaks nende elamud ja muud tsivilisatsioonivormid suhteliselt terveks. Sel viisil tõotaks nende nurjatu plaan anda neile veel ühe täiendava hüve. See laseks neil muuta meie planeedi taimestiku ja teised eluvormid dinoidgrupi eluvajadustele vastavaks.
Kui eelvaalalised ja nende vanemad nägid, et vaenlase pelgurlikult alatu salanõu oli täideviimisel, siis nad taipasid, et nende demokraatlikud koostöö ideaalid teise kahe tsivilisatsiooniga peavad kokku varisema. Oma geniaalsuse tõttu olid nad võimelised kavandama eduka lõputegemise sellele kahele pealetungivale tsivilisatsioonile. Eelvaalaliste strateegia seisnes nende fusioon-generaatorite väga suurearvulise seeria kasutamises, mis olid hävituslikel eesmärkidel paigutatud nende kodumaa südamesse. See kodumaa koosnes, praegutuntud geograafilise jaotuse järgi võetuna, maa-alast, mis ulatus Kesk-Aasiast üle kogu vahepealse piirkonna kuni Ida-Euroopa keskossa. Nad leidsid, et nende fusioon-generaatorite plahvatama-panekuga on võimalik tekitada ülemaailmne katastroof, mis hävitab teised kaks tsivilisatsiooni. Aga enne, kui seda tehakse, pidid nad küsima loa Maa Vaimselt Hierarhialt, mis annaks täieliku nõusoleku selle tööülesande täitmiseks. Eelvaalaliste juhatus selgitas ka Leedi Gaiale, kuidas ta oleks sunnitud muutuma Dinoid/Reptoid Alliansi pelgurlikult alatute plaanide kohaselt.
Maa Vaimsed Hierarhiad olid sellega nõus, et Orionilt pärit dinoidgrupi plaan ei ole tõesti vastuvõetav selle planeedi ajaloo jaoks. Seepärast andis Leedi Gaia oma nõusoleku eelvaalaliste plaanile nende fusioon-generaatorite plahvatama-paneku täideviimiseks. Eelvaalalised seadsid selle teole kindla aja, teades et dinoidid olid ikka veel ootamas, nagu nad ütlesid, soodsamat momenti. Eelvaalalised uurisid välja, millal see moment peaks olema, ja otsustasid oma plaani viia vaikselt, et mitte äratada dinoidides kahtlust, mis oleks neile piisav nende oma ajaplaanist loobumiseks. Eelvaalaliste strateegiaks oli panna oma fusioon-generaatorid plahvatama umbes viis aastat enne seda tähtaega, mil teised kaks tsivilisatsiooni olid otsustanud täide viia oma plaanid.
Teades, et neil on paras aeg edu saavutamiseks, otsustasid eelvaalaliste organisatsioonid täide viia oma plaan, jagades oma ühiskonna kaheks. Üks pool nende tsivilisatsioonist pidi evakueeritama Päikesesüsteemist ja ülejäänud osa lahkuma maismaalt ning minema ookeanidesse, kus nad leiaksid varjupaiga. Seeplaan viidi täide ja fusioon-generaatorid pandi plahvatama, nii nagu ajaplaanis oli ette nähtud. 98 protsenti dinoididest/reptoididest hävis ning ülejäänud osa põgenes suurele planeedile Marsi ja Jupiteri vahel, mida nimetati Maldekiks.
Umbes pool eelvaalalistest(nii 30 miljonit isikut) põgenes maailma ookeanidesse ja kasutas oma täit teadvust enese järkjärguliseks muutmiseks, nelja miljoni aastase perioodi kestel, tõeliseks veeolendiks. Ülejääk nende tsivilisatsioonist põgenes aga Pegasuse ja Vaala tähtkujusse, kus nad ootavad enda tagasipöördumist sellesse Päikesesüsteemi hilisemal, ettekuulutatud ajal.
See hävitustöö sai teoks ligikaudu 8 kuni 10 miljonit aastat tagasi. Seoses reptoidi/dinoidi tsivilisatsioonide jääkide põgenemisega Maldekile, jättis Maa Vaimne Hierarhia oma füüsilise hooldustöö allesjäänud, tundlikkusega liigi-vaalaliste ülesandeks. Kuid Vaalalistele ja nende nüüd kosmosesse teelolevatele vendadele määrati leida, Leedi Gaia abiga, maaline asendaja nüüd vabaoleva maalise hooldaja rolli jaoks. Eelvaalalised hakkasid, Maa Vaimse Hierarhia abiga, läbi uurima Galaktika vahetut lähipiirkonda(Päikesest umbes 80 valgusaasta kaugusele ulatuvat osa), otsides võimalikku kandidaati, võimelist asendama vaalalisi Maa maalise hooldajana.
Pärast kahte kuni kolme miljonit aastat otsinguid Galaktikas, avastasid nad lõpuks veeprimaadi, kes oli alustamas väljatulekut ookeanidest Veega süsteemi neljandal planeedil. Nende veeprimaatidel olid esimesed tsivilisatsiooni alged, nagu loomingumüüdid, keel ja jahipidamis-ning korilaskultuur. Avastanud selle liigi, küsisid nad siis Veega tähesüsteemi Vaimselt Hierarhialt, kas neil lubatakse, et see veeprimaadi grupp saaks geneetiliselt väga tugevalt muudetud, nii et nende kui tundlikkusega liigi arengut võiks kiirendada. Sel teel võiks neid ette valmistada saama galaktiliseks hooldusliigiks.
Selle arengu suhtes lepiti kokku ja alustati geneetilist muutmist. Selle evolutsioonilise hüppe tähtsust veeprimaadist Veega inimeseks seisnes selles, et sellega loodi uus galaktiline hooldajate grupp, millega seoses oli neil uutel inimestel lubatud arendada oma tehnikat palju kiiremal evolutsioonitasemel, kui neile muidu oleks lubatud. See tähtis sündmuste kogumik lubas inimestele kiiret levimist üle Galaktika selle osa. Siis hakkas inimene ka kokku põrkama Dinoid/Reptoid Alliansi edasijõudnud luurejõududega umbes 4,5 miljonit aastat tagasi. Inimesed suutsid jääda sihikindlaks Leedi Gaia ja vaalaliste sekkumise tõttu ning olid võimelised edukalt võitlema Dinoid/Reptoid Alliansiga kuni püsiolukorrani, jätkates ikkagi oma väljuvat migratsiooni Linnutee Galaktika sellesse sektorisse.

5 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes