--karoli--'s blog

--karoli--
28, Võru, Estonia

Ma olen väga tänulik teile mu kallid lugejad, et suhtute minu järjekate lugemisse positiivselt ja kindlasti öelge ka seda, et kui juhuslikult teile midagi ei meeldi, siis alati võite kirjutada mulle postkasti ning öelda, mida või kuidas ma peaksin enda järjeka kirjutamist muutma, et kriitika on ka alati oodatud, sest olgem ausad ikka juhtub ka neid vigu mida peaksin parandama või nende tähendust, et ka teie rohkem aru saaksite. :) Kuid veelkord suured tänud teile, et te pole minu järjeka lugemist lõpetanud! :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hommikul ma ärkasin koos päikesetõusuga. Küll oli ikka hea uni, kuid minu äratuskell rikkus selle ilusa une…


Liiga tihti me ei näe, mis meil on, kuni see on läinud. Liiga tihti me jääme hiljaks, et öelda: Anna andeks ma tegin vea. Mõnikord tundub, et me teeme neile kõige rohkem liiga, kes on meile kõige lähedasemad....

'' Lizzy, tule juba sealt toast alla! Saad aru, et sa pead kooli jõudma ja ei mingit vastu vaidlemist,'' hõikas ema all toas.

Mõtlesin vaikselt ja hõikasin, siis emale. '' Ma juba tulen.'' Kuigi tegelikult oleksin tahtnud talle karjuda, et vihkan seda kooli ja seda kohta, aga ma ei hakanud emale rohkem muresi juurde tekitama. Olin tegelikult juba ammu ennast valmis seadnud ja võtsin…


Mul on väga heameel, et Te loete mu järjekat ja olen igapäev rõõmus selle üle, kui palju lugejaid mul on juba tekkinud. :) Ma tõesti südamest tänan teid ja üritan järjekaid kirjutada koguaeg ning ma vabandan, et pole hetkel kirjutanud, sest kuna mul endal on palju tegemist olnud siis ma luban, et üritan järjekaid kirjutada tihedamini, et Teil mu kallid lugejad oleks huvitav. ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juba ma otsisingi kotist oma mobiili välja ning valisin tema numbri, kui ta vastu võttis siis vastas hoopiski üks noor tütarlaps.

'' Tere, kas Sam'i saaksin?'' küsisin kokutavalt.

'' Kes te olete selline ja mida te…


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes