#Miski Ei Ole Igavene# (2)
28, Võru, Estonia

Mul on väga heameel, et Te loete mu järjekat ja olen igapäev rõõmus selle üle, kui palju lugejaid mul on juba tekkinud. :) Ma tõesti südamest tänan teid ja üritan järjekaid kirjutada koguaeg ning ma vabandan, et pole hetkel kirjutanud, sest kuna mul endal on palju tegemist olnud siis ma luban, et üritan järjekaid kirjutada tihedamini, et Teil mu kallid lugejad oleks huvitav. ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juba ma otsisingi kotist oma mobiili välja ning valisin tema numbri, kui ta vastu võttis siis vastas hoopiski üks noor tütarlaps.

'' Tere, kas Sam'i saaksin?'' küsisin kokutavalt.

'' Kes te olete selline ja mida te temast tahate?'' vastas tütarlaps ülbelt.

'' Ma olen Sam'i sõbranna ja sooviksin temaga koheselt rääkida. See on väga tähtis.''

'' Venna, tule võta enda telefon. Mingi neiu helistab sulle ja kurdab, et tal on väga tähtis jutt sinule,'' hõikas tüdruk naljatlevalt Sam'ile.

Ah, et see noor tütarlaps on Sam'i õde. Ei tundunud küll väga sõbralik olevat, aga no see selleks peaasi,et ma Sam'iga rääkida saaksin.

'' Ja, kuulen.'' vastas Sam.

'' Hei, kas mäletad mind?''

'' Lizzy, kas sina?'' küsis poiss imestunult.

'' Jah mina, aga mul oleks vaja sinuga rääkida ja päris tõsisel teemal. Kas oleksid nõus minuga kokku saama?'' küsisin tõsisemal toonil.

'' Ja, muidugi. Kui sobib saame poole tunni pärast Luige pargi juures kokku,'' ütles Sam.

'' Nõus, poole tunni pärast kohtume,'' ütles Lizzy ja katkestas koheselt kõne.

Sam'i vaatenurk:

Miks küll Lizzy helistas? Kas midagi on juhtunud või tahab rääkida hoopiski meist ja meie suhtest.. Ei, ei seda küll mitte ta pole selline tüdruk, kes oleks huvitatud suhtest minuga. Me isegi ei tea üksteist piisavalt. Ma arvan, et see on midagi palju hullemat.

Lizzy vaatenurk:

Ja saingi helistatud. Ei olnudki nii hull nagu mina arvasin, aga tema õde küll ei tundunud sõbralik olevat. Nii ebaviisakalt võtab venna mobiili vastu võiks ikka küsida sõbralikult, aga ei ikka kohe vaja ülbe olla. Igastahes ma sätin ennast ära ja hakkan liikuma pargi poole, sest mul on vaja ikka tõsiselt Sam'iga rääkida. Meil on vaja KÕIGEST rääkida üksteisele!

Pooltundi oli juba möödas ja juba jõudiski Sam parki. Ma istusin ühe pargi pingi peal ja ta õnneks nägi mind juba eemalt. Juba ta kohal oligi ning võttis istet minu kõrvale.

'' Hei, räägi mulle enda murest? Mis sind vaevab, et kiiresti oli vaja mind kätte saada?'' küsis koheselt Sam.

'' Palun selgita mulle paari asja. Kõigepealt räägi mulle, kui palju sa tead meie klassiõde Lisat ja kas te saate hästi läbi?'' uurisin põhjalikult.

'' Miks sa seda küsid?'' küsis Sam ehmunult.

'' Vasta palun mu küsimusele,'' ütlesin tõsiselt.

'' Ma tean Lisat juba väiksest saadik. Ta oli eelmises koolis ka minu klassiõde ja kunagi ammu olime suhtes, aga läksime lahku kuna ta pettis mind ühe teise tüübiga. Kahjuks me ei saa enam nii hästi läbi nagu varem saime ja meist on saanud peaaegu vihavaenlased.'' rääkis Sam päris tõsise ja kurva tooniga. Tema näost oli näha, et ta ei valeta mulle.

'' Oh, anna andeks mulle! Ma ei teadnud seda ja ma väga vabandan, aga ma lihtsalt pidin küsima kuna Lisa rääkis mulle täna peale kooli hoopiski midagi muud. Kuid ma arvan, et äkki tegi ta seda armukadedusest või suurest vihast, et sina minuga suhtlema hakkasid.''

'' Mida Lisa tegi sulle?''

'' Rääkis mulle, et ma peaksin sinust eemale hoidma ja sinuga mitte suhtlema kuna sa pidavat olema ükskõikne ning tüdrukutest mitte hoolima. Rääkis veel, et ta ei taha et minuga läheks samamoodi nagu tema sõbrannaga juhtus.''

Rääkisin Sam'ile enda loo ära ja ta kuulas mind mõistvalt ning sai kõigest hästi aru. Mulle meeldis see kuidas ta mind kuulas ning kuidas ta kõigele nii positiivselt suhtus mitte ei hakanud kohe negatiivselt mõtlema. Mul oli väga heameel, et ta mind hetkel mõistis ja mind ära kuulas see tegi natukenegi minu tuju paremaks.

'' Ausalt, Lizzy, ma ei kujuta ettegi miks Lisa nii tegi ja tuli sulle sellist asja valetama. Kuna mina ei ole kunagi kedagi petnud, sest mul endalgi on olnud vähe suhteid ning ma tõesti tookord lootsin, et olen leidnud selle õige, aga kahjuks see nii ei olnud. Lisa oli küll väga tore ja tundsin teda läbi ja lõhki, aga me ei sobinud kokku ning see, mis ta mulle tegi see oli tema suhtes ülekohtune. Kuid nüüd arvestades seda, mis meil kunagi minevikus oli siis tõesti ma poleks uskunud, et ta sulle tuleb selliseid asju rääkima ja mis pole isegi tõesed, sest see kõik on vale minu kohta. Ma arvan, et Lisa on kade minu peale et suhtlen sellise toreda klassiõe ning tüdrukuga nagu sina, Lizzy. Ma helistan täna Lisale ning ütlen talle, et ta lõpetaks minu kohta valelikud süüdistused ning ei tüütaks sind rohkem.'' lubas Sam mulle kindla tooniga.

Ma võisin küll kahelda Sam'is, kuid südames ma teadsin, et Sam on hea inimene mitte selline nagu Lisa mulle rääkis. Lisa pole kunagi olnud normaalne klassiõde ja nüüd kohe, kui hakkasin Sam'iga suhtlema tuli Lisa nii süütukeselt minu juurde ning valetas mulle otse silma sisse. Ma vihkan inimesi, kes valetavad mulle otse näkku. Kas tõesti enam ausus tänapäeval ei eksisteeri? Pole ilus teiste kohta niimoodi valetada ja eriti veel enda eks-poisist ka. Nii nõme lihtsalt, et ma ei oska kohe enam midagi öelda sellepeale ning Lisast ma ei tee lihtsalt enam välja.

'' Suured tänud, Sam! Ma vabandan, et algul kahtlesin sinus ja mulle meeldib sinu ausus. Vähemalt sa ei valetanud mulle vaid rääkisid kogu tõe ära,'' ütlesin kohe rõõmsamalt Sam'ile.

Ta ainult naeratas ja vastas:'' Ah, ei ole midagi. See on täiesti arusaadav, sest kunagi oleksin pidanud sulle ikka sellest rääkima ning varem on ikka parem teada, kui hiljem.'' vastas Sam.

'' Eks ta nii ole jah, aga äkki saaks homme ka siinsamas kokku, kui sul muidugi selle vastu midagi pole?'' küsisin julgustavalt.

'' Muidugi sobib. Mulle väga meeldiks sinuga rohkem tuttavaks saada ja homme saaksimegi üksteist tundma õppida.'' vastas Sam.

'' Väga tore, aga ma pean nüüd minema hakkama. Mul vaja veel homseks kodutööd ära teha ja ema ka vaja kodus aidata,'' ütlesin kiirustades.

Sam'i vaatenurk:

Ma vaid naeris ja kõndis ise ka kodu poole ära. Mõtlesin kogu tee aind Lizzy peale, sest minu jaoks tundub Lizzy väga huvitav tüdruk olevat ning mulle meeldib tema seltsis aega viita. Kuid Lisaga ma pean küll midagi tõsist ette võtma see pole enam normaalne kuidas ta üritab minu suhteid teistega hävitada. Tal pole õigus seda teha ja tal pole üldse õigust teistele valetada, mida ta küll endast arvab. Lisa oli ise süüdi, et mind pettis selles ei olnud küll keegi teine süüdi vaid tema ise ning kui ta arvab, et saab teistele valetada ja tunda ennast hüljatuna, siis ta väga rängalt eksib sest see vale tuleb kunagi välja ja siis saavad kõik teada, kui valelik inimene on Lisa nende kuude jooksul olnud.

Lizzy vaatenurk:

Ma usun, et Lisa saab oma teenitud palga kätte ja homme koolis ma ütlen talle otse näkku, et pole vaja mulle valetada ning ma vihkan inimesi kes valetavad mulle otse näkku nagu sina seda tegid. Nüüdsest vihkan ma Lisat täielikult teda ma ei peaks kunagi enda sõbrannaks ja ma loodan, et klassiõed võtavad mind kuulda ning saavad teada tõe, mida Lisa on mitu kuud kõigile valetanud. Kuid Sam oli vähemalt minuga aus ja rääkis kuidas asjad tegelikult olid. Mulle meeldis väga tema ausus ja ta tundub tõesti väga tore poiss olevat ning erinevalt teistest poistest on tema just see, keda ma tahaksin rohkem tundma õppida. Selliseid poisse leidub siin piirkonnas väga vähe ning mul on heameel, et olen leidnud endale toreda ja veetleva sõbra, kellega aeg-ajalt juttu ajada.

Olingi juba kodu jõudnud ning läinud enda tuppa kodutöid tegema. Ema ei vajanudki täna abi ning mind imestas see, kui heas tujus ta täna oli see tegi ka kohe minu tuju veelgi paremaks. Kuid mind paneb muretsema see, et kus mu vend küll nii kauaks on jäänud? Enne, kui mina välja läksin polnud teda kodus ja nüüd kui koju tulin polnud ka teda kodus tavaliselt on ta enne mind kodus. Väga kahtlane, aga loodan et ta jõuab ikka varsti kodu. Kuid nüüd ma lähen pesema ning siis lähen viskan ennast pikali, et hommikuks ennast ilusti välja puhata.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kui teile meeldis, siis vajutage rohelist ning järgmine osa on varsti tulekul. Enne aga olge mõnusad ja lugege huviga minu järjekat. ;)

Kuid seniks head lugemist Teile! :)







144 views
 
Comments
anu11 10.07.2013

teata ? :)

--karoli-- --karoli-- 10.07.2013

kindlasti :)

kaunitar14 09.07.2013

vägaväga hea !! :)
Teata kindlasti.

--karoli-- --karoli-- 09.07.2013

suured-suured tänud. :)
teatan kindlasti. ;)

railiutrop 09.07.2013

Hea ,aa teata ka siis ;)

--karoli-- --karoli-- 09.07.2013

aitäh, teatan muidugi :)

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes