Ege's blog

Ege
37, Võru, Estonia

27.06.2010

Tarkusetera....

Kõigile on teada, et piisonikarja liikumiskiirus oleneb tema kõige
aeglasemast isendist. Kui kiskjad peavad karja peale jahti, hukkuvad esimestena
viimased- kõige aeglasemad ja nõrgemad.
Niimoodi, karmide loodusseaduste järgi, kaotades karjast viletsamad,
muutub kari tugevamaks ja vastupidavamaks...
Samuti on lugu inimesega. Inimese aju ei saa töötada kiiremini, kui töötavad
tema kõige aeglasemad rakud. Teada on, et alkoholi liigtarbimine hävitab ajurakke ja loomulikult, esimestena satuvad rünnaku ohvriks kõige
aeglasemad neist. Sellest tulenevalt aitab igapäevane, regulaarne alkotarbimine muuta aju kiireks ja effektiivseks masinaks.
Seepärast alati, kui olete joonud paar pudelit, tunnete end palju targemana.


16.12.2009

Nüüd ma lähen. Ära saada mind täna, küllap leian isegi tee. Nüüd ma lähen kaugele ära, kuigi valu on südames. Nüüd ma lähen! Ära jälgi mind aknast, täna on su pilku kuidagi raske ja valus tunda. Ja ma läksin.

Enne kui me teineteisest lahkusime, enne kui me teineteise unustame, luba mul öelda ütlemata jäänud sõnad, mis nagu otsiksid teed su juurde :" sa olid ja oled mulle nii kallis, kuid mis teha..."

Nüüd alles taipan su sõnade sügavat mõtet, kuid juba on hilja. Ma tean, et sa ei tule enam. Jääd ainult igaveseks mälestuseks mulle. Tean, et sa ei…


16.12.2009

... teadsin, et see kunagi kord lõpeb, et ma ei saa olla kaua õnnelik. Teadsin, et sa kunagi jätad mindja lähed, kuid siiski andsin ma sulle oma armastuse.

Kui me ei saa olla koos lõplikult, siis olgu kõik veidike. Peaasi, et olen õnnelik


26.02.2008

The belka


15.11.2006

Keegi!
Sa pole mulle ju tegelikult keegi. Aga armsamaks said sa sellegi poolest.Ka kõige vajalikuma olen valmis ohverdama sinu heaks.Kui sain su viimase kirja, siis endalegi teadmata käed värisesid ja avdes ümbrikut endale aruandmata hakkasid voolama pisarad, miks?Ei teadnud ma isegi, aga kui su napisõnaline kiri sai loetud, mõistsin, et need teadmatta pisarad ja värinad olid siiski õiged.

Ma teadsin....
....teadsin, et see kunagi kord lõpeb, et ma ei saa olla kaua õnnelik. Teadsin, et sa kunagi jätad mind ja lähed, kuid siiski andsin ma sulle oma armastuse.
Kui me ei saa olla koos lõplikult, siis olgu kõik veidike. Peaasi et olen õnnelik.

Miks?
Sa tulid, kuid ei ütelnud miks?
Sa olid ja ei ütlenud miks?
Sa lahkusid, kuid ei ütelnud miks?
Ja ma ei küsinutki, miks tulid?
Miks olid? Arvasin , et nii see peabki olema ja jääbki nii. Aga nyyd, mil tahaks küsida, miks sa lahkusid, pole sind. ma ei tea, miks hülgasid sa mind. Kas leidsid teise naq on leidnud paljud.Tydinesid ja lahkusid kui tyytust asjast.kas sa isegi tead seda, sest paljud lahkuvad, et jälle leida. Aga mina, kas ka mina pean otsima minema, et tulla, olla ja lahkuda?


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes