5.10. Ikka endistviisi
49, Tartu, Estonia

Kolmapäevasest sõidust polegi veel kirjutanud...

No algas asi sellega, et kui õpetaja autoga kohale jõudis, selgus, et üks suunatuli oli tee peal ära kadunud. Loomulikult tuli minna tal teise auto järele, ma tegin seniks sellega platsil sooja. Kui teine auto kohal, märkasin, et tollegagi olen vahepeal mõned sõidud teinud platsil: kui üks on must, siis see teine tumehall. Sisuline erinevus oli süütes: mustal käis see "normaalselt" ehk võtmest, hallil oli aga eraldi nupp rooli jalamil välja toodud. Ja mina oma hajameelsuses polnudki aru saanud, et tegu 2 eri autoga olnud, vaid arvasin et too nupp on vahepeal lisatud et minusugune käpard saaks kiiremini käivitatud, kui välja suretan:) Sellega said sõidetud nood kaks vihmasõitu platsil ja vahepeal veel mingi platsilsõit. No iga auto on veidi isikupärane...

Seda sain tunda, kui tegin sellegagi paar tiiru ning seejärel platsilt linna suundusin: nimelt oli selle auto sidur tundlikum ning teise autoga sisseharjunud sidurikäsitlus jättis mu risti algul taaskäivitama. Edasi olin siiski ettevaatlikum. Muidu meenutas sõit eelmise päeva oma, kuid rool tundus JUSTNAGU veidi paremini alluvat. Sellest tekkinud turvalisuse illusioon aga hajus varsti, kui jälle tee kitsaks kippus jääma.

Kokkuvõttes oli võibolla mõni viga roolimisel vähem, kuid otsest progressi eelmise korraga võrreldes ei tajunud, jäi kuhugi samale tasemele. Lõpus avanes võimalus parkida Konsumi parklas, mida ka meelsasti kasutasin, sest sealt bussile mis kohe väljumas, hulga vähem maad. Õnnestus isegi joonte vahele kenasti parkida, nagu peab:)

Uued sõidud sel nädalal kolmapäeval ja reedel. Lisatunde kõrvalt polegi niipea loota, sest tal polnud niipaljugii bensiiniraha, et neljapäeval mulle Elvasse järele tulla. Käisin siis loengus rattaga: kohale vurasin 50 minutiga ära küll, tagasi läks ilmselt kauem, sest vastumäge tee ning õrn vastutuuleke kah. Jalalihased ja eriti käed olid järgmisel päeval valusad küll, sest lenkstang oli veidi lahti ning seda tuli üsna jäigalt hoida, ka oli õhk suht jahe.

3 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes