02.01.2011
LEAPSA
60, Reșița, Rumania

Daca tot s-a declansat o adevarata avalansa...am zis sa nu lipsesc si eu.Asa ca...sunt gata pentru a incepe,nu inainte de a va ura sa aveti parte de un an nou mult mai bun decat cel care tocmai a trecut.

SUNT:nascuta la Bucuresti,chiar in ziua de Boboteaza iar cand m-am facut mai mare am emigrat in Banat unde ma simt minunat.Sunt o persoana deschisa si comunicativa mereu in cautare de prieteni noi.

AS VREA:ca lumea in care traim sa se schimbe,sa devina mai buna si as mai vrea ca sa pot avea posibilitatea de a ma reintoarce in timp pentru a corija unele dintre greselile pe care le-am facut candva.

PASTREZ:in inima o iubire pura care nu va muri nicicand...cea pentru baietii mei,pastrez amintiri de neuitat si-mi pastrez inca sufletul neintinat.

MI-AS FI DORIT:sa nu fi trecut printr-un divort,sa nu fi cunoscut suferinta,sentimentul de neincredere si indoiala ce ma cuprinde uneori.

NU-MI PLACE:fatarnicia,nu-mi place sa fiu luata de fraiera cand afisez bunatate,nu-mi place sa fiu manta de vreme rea sau umbrela pentru ploaie...gluga de coceni...o las pentru partea masculina.

MA TEM:sa nu dezamagesc,ma tem ca nu reusesc sa fac un lucru pana la capat,ma tem de esec in general,mai ales cand stiu ca de la mine sunt asteptari.Ma tem ca nu sunt femeia puternica...cea pe care as dori-o eu.

AUD:uneori ceea ce-mi convine,aud bataile inimii mele,aud soaptele noptii,susur de izvoare,tril de pasarele,glasuri de copii...aud...

IMI PARE RAU:ca nu am realizat mai mult pana acum,imi pare rau ca nu sunt mai curajoasa,imi pare rau ca nu am timp uneori pentru tot ce mi-as dori fac.

IMI PLACE:sa ascult muzica,sa ma plimb pe strada uitandu-ma la vitrinele magazinelor,imi place sa cos goblen,imi place sa fiu pe post de confidenta,imi place sa fiu de folos si mai nou...imi place pop-cornul cu caramel.

NU SUNT:mofturoasa sau fitoasa.

DANSEZ:cand simt sa o fac,cand sunt singura,am dansat in ploaie si a fost minunat.

CANT:cand sunt suparata,cand sunt fericita,cant romante si cantece de petrecere si uneori imi cant iubirea.

NICIODATA:nu as dori nimanui sa cunoasca tristetea si dezamagirea,niciodata nu as vrea sa dezamagesc pe cineva,niciodata nu-mi bat joc de sentimentele oamenilor,niciodata nu mi-as construi fericirea pe nefericirea altei femei.

RAR:simt si eu ca traiesc cu adevarat.

PLANG:intotdeauna cand simt nevoia sa ma linistesc sau cand sunt trista,plang cand vizionez un film sau ascult o melodie,plang din cauza aducerilor-aminte,plang pentru trecut si mai plang cand sunt neputincioasa.

SUNT CONFUZA:atunci cand sunt nesigura sau consider eu ca nu am inspiratie.

AM NEVOIE:de iubire,de tandrete,am nevoie de alint,am nevoie de siguranta si ocrotire.

AR TREBUI:sa fiu mai toleranta uneori si putin mai ingaduitoare cu mine.

AS PUTEA:sa iert,dar nu sa si uit.


120 views
 
Comments
Dana-Mana 02.10.2013

Hei, mintenas se implineste anul decand n-ai mai scris un blog - si Catalin unde a disparut?

margarelas margarelas 02.10.2013

cam asa ceva,mai intru si eu pe aici din cand in cand...doar atat.
te imbratisez cu mare drag Danuta!

gina60 02.01.2011

La multi ani pentru inceput:P!!
Dragi mei Magda e o femeie superba,e o femeie deosebita ...cine o cunoaste cu adevarat isi va da seama de asta..o femeie cu zambetul pe buze! Ne asemanam foarte mult in multe privinte! Ma bucur ca am cunoscut-o si am petrecut alaturi de ea un mini concediu superb...parca ne stiam de cand lumea! Toata lumea ne zicea asa ...mai ales D-nul Busuioc de la Claris...promit ca ma voi intoarce acolo iar...la apartamentul albastru=)))...Poop iuibita fi tu insasi ..esti o dulce ..pupicei!! *KISSED* *KISSING* *HI* *DRINK* *GIVE_HEART*

margarelas margarelas 03.01.2011

Multumesc Zinuta...si pentru a cata oara...la multi ani... ;-) *ROSE*
Multumesc ca-mi faci...reclama...de abia astept si eu sa ne mai revedem,ian d-nul Busuioc nu se muta de acolo,ne asteapta. :-P
Si...sper ca mi-ai urmat sfatul si nu te-ai bagat sa lucrezi la ferma pe timp de sarbatoare. *JOKINGLY*

YOOO 02.01.2011

RAR:simt si eu ca traiesc cu adevarat. *SORRY* Tot mai multa lume o spune...

margarelas margarelas 03.01.2011

Da dragul meu...cam asa si este. :-(
Ce putem face...sa incercam sa ne imbunatatim asa cum stim noi...calitatea vietii,binenteles in partea care depinde efectiv de noi,ca din alta parte...au grija altii...sa ne "rezolve". ;-)

ankame4u 02.01.2011

Mami,ne cam asemanam...:)
Sa speram ca asteptarile noastre nu sunt degeaba *KISSING*

margarelas margarelas 02.01.2011

Asa-i draga mea,pentru ca avem acelasi suflet si aceleasi asteptari de la oameni. :-)
Intr-o zi...nu vom mai fi dezamagite,iar asteptarile noastre...vor da roade. *GIVE_HEART* *ROSE*

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes