korde's blog

korde
35, Vilnius, Lithuania

Jei kažkas atrodo svarbu, palauk...

Net kai kažko reikia, taip beprotiškai, kad gali išsipešti visus plaukus, sukdamas galvą ir ieškodamas, ko gi tau trūksta, o atsakymas visai čia pat, ištikro vienintelis dalykas kurio reikia - tu pats. Tik kai būni kažkur kitur, kai išduodi save mintimis, dar baisiau - veiksmais, tada prarandi save. Panašiai kaip išduoti kitą jam žinant, jis supyksta, įsižeidžia, nusisuka nuo tavęs. Taip supyksta ir tavasis Aš. Visi mes egoistai. Mums reikia ne kitų, mums reikia jausmo, mūsų pačių jausmo, kaip mes jaučiamės, kai turime kitus. Kad ir kaip savanaudiškai skambėtų, bet svarbiausia yra meilė sau. Ir tai…


Skauda dantį. Nuo ryto. Pusės septynių. Šįkart tikrai reiks eit pas dantistą. Nebijau. Bet nenoriu. Tiesiog nenoriu.
Antradienį egzaminas. Nesimokau. Negaliu susikaupt. Visiškai.
Geriu kavą. Netikrą. Seniai gėriau normalią kavą. Mano gyvenime dabar tik tirpi. Chemija. Niekad jos nemėgau. Bet niekad nepamiršiu, kaip vienintelė iš klasės gavau už kontrolinį 10. Didžiavausi tada savimi.
"Miegantį dukart priglausk... Saugok nuo miego gilaus..."
"Sergantį lūpom ramink..."


Viena viena viena... Galvojau sesuo bent jau grįš, bet parašė, jog miegos pas draugę. Na aišku - užsilaistė diplomas :)
Kątik užrakinau duris du kartus. Viena miegosiu.
Butas pasidarė toks tuščias. Šiandien išsikraustė draugas. O po dešimties dienų ir manęs su sese čia neliks.
Pasiilgsiu šitų sienų, šio vaizdo iš trylikto aukšto, virtuvės bariuko prie kurio susirinkdavom iš kambarių pašnekėt, ir kartais užsišnekėdavom iki nakties vidurio. Gera čia buvo gyventi. Tik pastaraisiais mėnesiais užknisdavo laipiot. Bet šis trūkumas išnykdavo grįžus namo. Ypač vakarais, kai susirinkdavom visi.


Norėčiau pabūt su tais, kurie kažkada buvo mano gyvenime, bet dabar jų nebėra... norėčiau tiesiog pabūt. Nekalbėt. Apkabint. Pažiūrėt į akis. Patylėt. Pabūt. Ir neatsisveikint. Nekenčiu, kai reikia atsisveikint. Ir nekenčiu žodžio "atia". Nes po jo man atrodo, jog visada seka nutylėti žodžiai "daugiau nebesusimatysim".
Greitai prisirišu prie žmonių.
O paleist paskiau būna neapsakomai sunku.
Bet aš žinau, jog taip jau yra, kad Tie, Kurie yra Tikrieji, atėję į gyvenimą niekada iš jo Jie nebeišeis. Ir nesvarbu, jei tik vėliau Juos nešiosies širdyje.


nuostabus Šarūno Saukos kūrinys.


pfffffffffff... kodėl amžiais kai reikia mokytis, taip velniškai užsimanau miegot? Arba dar blogiau - valgyt? Anomalijos anomalijos anomalijos... žinau, kad reikia susikaupt ir rašyt referatą, bet nežinau kaip susikaupt. Neturiu idėjų, o kaip be idėjų parašyti tokia neprotinga tema dešimt lapų?... iš tuščio į kiaurą, iš kiauro į tuščią. Tas pats, kas visai tada nerašyti.
O ir liftas. Rytoj jau savaitę, kaip sugedęs. Reiks gal žvakučių nusiprkt ir pašvęst. Na dėl manęs jo galėtų ir išvis nebūt, jei ne tas faktas, jog gyvenu 13 aukšte ir reikia lipti 16 laiptų lauke ir 215 viduj. Nors tas viduj, tai kaip lauke, šalta, bet va smirda, tai kaip nelauke. Bomžai, nesysiokit į laiptines. Patikėkit, ne ramunių kvapas. O vakar tai dar geriau buvo. Norėjau kuo greičiau namo, tai lipau kas antrą laiptą visu greičiu. 7 aukšte vos nenumiriau. Tikiuosi greitai tave pataisys. Mirti dar nenoriu.


Lašas nikotino užmuša arklį, o lašas "Feiry" - riebų arklį.

Naujas indų ploviklis "Feiry" su kanapių aromatu. Plauk indus linksmai.

Naujieji laisvinantys vaistai veikia taip švelniai, kad net nepažadins jūsų iš miego.

Užsakovo oda aptraukiu duris.

Gerai reklamai gera prekė nereikalinga.

Išnuomuosiu butą dviem merginom. Trim ne - amžius nebe tas.

"Ajax" gėlių kvapas. Chloro simfonija.

Informacija telefonu. Savo atsakymus paverčiame naujais jūsų klausimais.

Lietuviškas ūkinis muilas vien savo išvaizda užmuša visas bakterijas ir virusus.


31.07.2008

Keli pasityciojimai is reklamu, gal girdeti, o gal ir ne. bet kas teisybe, tas ne melas :)

-Kažkaip tie metai galvoje tiksi...
-Rinkitės naują Omnitel planą "Šimtmečiai".

kai vyras komandiruoteje - nusisamdau...misteri properi...

BEKO - populiariausia buitinė technika remonto dirbtuvėse...

Maxima apie viska pagalvota, bet nepadaryta

Lenku skalbimo milteliu DOSIA ir akiniu FIELLMAN firmu bendra reklama:
JEIGU NEMATAI SKIRTUMO, AKINIUS DOVANOSIME NEMOKAMAI!

dabartinė BITĖ reklama: viena mergina ir du vaikinai... na kuo ne grupinis?

omnitel reklama "puse metu 0ct sms, 0ct skambuciai, 0ct menesinis mokestis" truksta prieraso: "po tu puses metu jus aplankys saskaitos su trim nuliais"

- Naudokitės dantų pasta Colgate su gydomosiomis žolėmis ir jūsų dantys bus, kaip pas bebrą.
- Ką, tokie pat stiprūs?
- Ne, tik du.

-Mano pacientai skundesi turintys problemu pilvo srity, as jiems pasiuliau actimel.. o dabar matau juos vis reciau ir reciau, nes visi ismire...

Skruostus rausvinu su burokėliais, nes "L'Oreal" aš dar neverta.


Šian ryte vos tik atsikėlus prisiminiau kaip praeitą savaitę dėstytojui liežuvis susipynė :))) net šyptelėjau :) jis toks vyras visada ramus, tylus, kuklus, nepiktas, atrodo geras žmogus, bet kartais ir jiem pinasi liežuvis. o buvo taip... per paskaitą sako jis: "yra dvi pusės. Iš pirmos PUTĖS." Pasakė ir pats taip sutriko mažumėlę. Buvo juokingai miela :))) Paskui kai tik sakydavo žodį "pusė" visada stapteldavo.


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes