5.3. Kolmas sõidukord ehk Jedeneme aeglazelt aga sjee-eest s***sti:)
49, Tartu, Estonia

Tänasele sõidutunnile sõitsin siis rattaga ja sain minnes veel ühe asja korda aetud. Tuul oli veidi vastu, aga kuna tee pigem allamäge, siis polnud väga raske.

Sõidutunnis sai kõigepealt eilset lihvitud, kusjuures pööretel julgesin järjest rohkem platsi äärte ligi sõita. Loomulikult ei saanud ma ilma kolme "kohustusliku" väljasuretamiseta nagu aamen kirikus, neist kaks küll sõidu lõpupoole. Tunni teisel poolel sain lisaülesande hakata ka veidi gaasi vajutama koos siduri üleslaskmisega ning enne kurvi jalg gaasilt võtta. Veidi koperdamist ikka oli ka. Ühe järjekordse platsiletuleva auto järel jäi rool pärast pööret taas kurat-teab-mis asendisse, auto oli vajaliku servaga pigem risti kui paralleelselt ning vahel veel sai mõni kurv väga lopergune, aga rooli taga tundsin ennast taas veidi kindlamalt. No äärekivid jäid seekord puutumata, kuigi kohati püüdsin nimme neile võimalikult ligi võtta. Järgmine sõit on kolmapäeval, siis tuleb hakata ilmselt käiku vahetama, nagu vihjati. Igatahes juba ootan sõitu.

7 views
 
Comments
Imbossible 21.08.2010

:d

Balthazor Balthazor 21.08.2010

:)

Balthazor 25.08.2010

Sel nädalal järge ei tule- sõiduõpetaja külmetas vist nende vihmadega (kolmapäeval hakkas just minu sõidu ajal sadama) ning on kaotanud hääle. Uued osad siis, kui uued sõidud sõidetud.

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes